Deze films moet je echt FF checken in januari

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2018-01-01 11:18:37 1 januari 2018   |   Geschreven door:

Deze films moet je echt FF checken in januari

Dit zijn de vermakelijkste films van januari

Deze films hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn vermakelijk. Een eigenwijze pop, een vent zo groot als een lucifer en een showman die een zooitje talentvolle, afwijkende mensen een circus laat opvoeren. Deze maand allemaal te zien in de bioscoop.

BILLY
Dat Theo Maassen mooi cabaret kan maken wisten we al, maar met zijn regiedebuut Billy verrast hij ons ook positief. Gerard is succesvol buikspreker met zijn pop Billy. Op een gegeven moment vindt Gerard het niet meer zo leuk om op te treden, omdat Billy zowel on- als off stage last krijgt van kapsones. Gerard probeert het heft in eigen hand te nemen en wil langzamerhand afstand doen van Billy, maar daar laat Billy het niet bij zitten en hij gebruikt daarbij grof geweld.

Release datum: 4 januari 2018

THE GREATEST SHOWMAN
P.T. Barnum (Hugh Jackman) wordt ontslagen van zijn saaie kantoorbaan en besluit om zich in het showleven te storten. Met de steun van zijn gezin stampt hij een circus uit de grond en laat hij mensen die een beetje anders zijn geloven dat al hun dromen uit kunnen komen in “The Greatest Show On Earth”. Na 'La La Land' waren we wel weer toe aan een filmmusical waarbij we swingend de zaal uit liepen en gelukkig zorgt 'The Greatest Showman' hier voor.

Release datum:  11 januari 2018

DOWNSIZING
Wat zou nou echt een oplossing zijn om klimaatverandering en overbevolking tegen te gaan? Mensen laten krimpen! Paul Safranek (Matt Damon) ziet het in ieder geval zitten om zich te laten transformeren tot formaat lucifer en besluit om met gelijkgestemden in een experimentele commune te gaan wonen. Zoiets als Madurodam, maar dan met echte mensen. Dat de commune leeft naast de echte grote mensen wereld met ‘grote’ objecten, zorgt voor hilarische situaties. Zo is een wodkafles een enorme tank en is een roos net zo groot als een grote bos bloemen...

Release datum: 25 januari 2018

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Laura stopt met roken: dag 0

Redacteur Laura stopt met roken en bezorgt jullie een hoop leedvermaak