Dit Check jij dit weekend FF

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2018-03-08 17:16:45 8 march 2018   |   Geschreven door:

Dit Check jij dit weekend FF

Check dit FF zocht uit waar dat feestje dit weekend is

Het is weer bijna weekend. Na een lange, lange week studeren of werken is het dus tijd om dingen te plannen die niet per se een doel hebben. Behalve dat je er blij van wordt. Of ontspannen, of op zijn minst dronken. Check dit FF checkte waar je je dit weekend het beste kunt bevinden.

De finale van Wie is de Mol? Wij weten het zeker: Ruben is de mol. En vanaf komende zaterdag weet jij dat eindelijk ook, mocht je er nog aan twijfelen. Hij gaat dat namelijk live bekend maken in Vondel CS. Als je dit wilt zien, moet je dus zeker even naar Amsterdam.

Workshop vossenfotografie Vossen fotograferen is een vak apart, dat weet natuurlijk iedereen. Heb jij dat ook altijd al willen leren? Dan moet je komende zondag in de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn. Voor €85,- zet jij iedere vos mooi op de foto. Wat een droom.

80s 90s nullies In het Paard in Den Haag ga je deze zaterdag los op alle hitjes uit de 80’s, 90’s en 00’s. En omdat vandaag internationale vrouwendag is, komen er alleen vrouwelijke artiesten langs. “Oh girls just wanna have fuhun…”

Tefaf Kunstliefhebbers halen hun hart dit weekend op op Tefaf in Maastricht. Als je heel rijk bent, kun je er kunst kopen, maar je kunt ook gewoon gaan kijken. En als je dan toch bijna in het buitenland bent, rijd je meteen door naar Antwerpen voor de Street Art Tour.

Lammetjesdag Jaaa, deze zondag gaan we lammetjes knuffelen in Woold. Wel eerst nog even uitvinden wat Woold is en waar het ligt, maar oh yes wij gaan los. En je kunt er ook kennismaken met de Nederlandse Bonte Melkgeit (huh?). Dat kunnen wij wel gebruiken.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Zeiken op Zondag: Suit Supply

Een paar stomme mensen besmeuren posters en ineens is Nederland nooit tolerant geweest. Is dat niet een beetje kort door de bocht?