Deze niet-Engelstalige films moet je zeker FF checken in december

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-12-02 11:00:30 2 december 2017   |   Geschreven door:

Deze niet-Engelstalige films moet je zeker FF checken in december

Deze maand staat ‘ontmaskering’ centraal

Iedere maand checken wij welke films je echt moet zien. Aan de grote voorspelbare kaskrakers gaan we voorbij, want die weet je zelf natuurlijk te vinden. Dit zijn onze tips voor december!

Vele hemels boven de zevende
Eva is een meisje die altijd voor iedereen klaar staat. Voor haar ruziënde ouders en verliefde zus. Ze geeft zoveel, waardoor ze zichzelf vergeet en een ongekende eenzaamheid aan haar knaagt.  We zien vijf personages die met elkaar worstelen. De grote vraag luidt: 'Hoe maak je jezelf uiteindelijk los en kies je voor eigen geluk?'  Dit is een Vlaamse film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Griet op de Beeck, een succesvol schrijfster die onlangs met het heftige nieuws naar buiten kwam dat ze jarenlang door haar vader misbruikt is.

Release datum: 30 november

Il Colore Nascosto Delle Cose
Theo is een succesvolle man in de reclamewereld die tevreden was met zijn verloofde, snelle baan en minnares. Op een bedrijfsuitje komt hij de blinde Emma tegen en haar visie zorgt ervoor dat Theo verder gaat kijken dan uiterlijk vertoon en hij krijgt door haar inspiratie in zijn werk. Theo wil voor Emma zorgen en doet voor de buitenwereld voor alsof het gaat om vrijwilligerswerk. De omgeving van Emma en Theo begint argwaan te krijgen van dit duo. Nemen ze het serieus?

Release datum: 30 november

Dr. Knock
We zien Omar Sy (bekend van de prachtige film Intouchables) als goedlachse en knappe Dr. Knock die het ingedutte dorpje Saint-Maurice op zijn kop zet met zijn verschijning. Hij doet zich voor als charmante en charismatische dokter en vertelt de mensen dat ze zieker zijn dan ze denken. Komt hij hiermee weg? Of blijft zijn verleden hem achtervolgen? Wanneer z’n leven gladjes verloopt, komt Dr. Knock een oude bekende tegen die roet in het eten gooit..

Release datum: 14 december

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Een gezonde opfrisser

Om een beetje fit te blijven of juist te worden!