Als ADE maagd ging ik naar een ADE feestje

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-10-22 18:57:50 22 oktober 2017   |   Geschreven door:

Als ADE maagd ging ik naar een ADE feestje

Hoe is ADE voor iemand die eigenlijk niet van dance muziek houdt?

Geen idee wat ik kon verwachten van ADE Into the Woods. Ik ga naar genoeg festivals, maar meestal spelen daar bandjes en is het zomer. Maar nu ging ik naar een festival waar alleen maar dj’s stonden in oktober. Samen met een vriendin die wel vaker naar dit soort feestjes gaat, gingen we het avontuur aan.

Vanaf het moment dat we op de pont richting de NDSM werf stapten, begon het te regenen. Slecht voorteken? Nee hoor, wij gaan naar een feestje en een beetje regen gaat dat niet bederven. Bij de ingang werden er poncho’s uitgedeeld, dat moest dus helemaal goedkomen!

Grote aap
ezgif.com-crop

Bij de ingang kregen we een boekje waar de line-up in stond. Na twee keer in dit boekje te hebben gekeken en geconstateerd te hebben dat we echt helemaal niemand van de line-up kenden, liepen we toch maar naar de eerste de beste tent. Deze stond aardig vol met mensen die wilde schuilen/dansen. Er werd nog weinig gedanst, dus we gingen op naar de volgende.

Het was heel even iets minder gaan regenen en daarom leek het ons een goed idee om het hele terrein te onderzoeken. De aankleding was geweldig, er stond een hele grote aap in lobby boy outfit op een trommel te slaan en er waren kleine vliegtuigjes waarin je kon zitten en rondrijden.

ezgif.com-crop-1

Door naar de volgende locatie, deze keer moesten we een trap over om in een of andere loods te komen. Hier zat de sfeer er goed in! Mensen waren met grote pupillen aan het dansen, aan het knuffelen, iedereen was super aardig. We stonden nog even met elkaar te kletsen toen opeens iemand met ons mee begon te praten en voordat we het wisten, stonden we met zijn vrienden te dansen. Super gezellig, dit liet zien dat je het ook prima in je eentje gezellig kan hebben op een feest, er zijn altijd wel mensen die met jou willen dansen.

Super lief
Tijd om wat te eten, jezus wat zijn die bonnen duur! Maar door een gulle gever (als je dit leest nog een keer dankjewel!) kregen we bonnen in onze hand gedrukt voor een frietje. Super lief. Had ik al gezegd dat iedereen super lief was?

Vlogtips voor een regenachtig festival
Eigenlijk kwam ik naar ADE om een vlog te maken, bezoekers te interviewen en de sfeer op te vangen. Helaas door de regen was filmen vaak geen optie, maar waar ik me totaal niet op had voorbereid was dat mensen die aan de pillen zitten helemaal niet voor een camera willen staan. Nadat de 7e persoon met dezelfde reden ("ik wil liever niet high op internet staan") bedankte voor een interview, zei mijn vriendin heel wijselijk: "Maar wist je niet dat 70% van de bezoekers iets van een pilletje op heeft? Nee, ik als ADE maagd wist dit niet.

Voor andere ADE maagden heb ik een lijstje gemaakt met handige tips/weetjes om je beter voor te bereiden voor ADE dan ik:

- Als een feestje van 14.00 tot 23.00 duurt, ga dan pas om 18.00. Dan is iedereen opgewarmd, werken de drugs, is het gezellig en kan je makkelijker doorgaan tot het einde (zelfs als je zelf geen drugs neemt!)

- Eet genoeg van tevoren, of neem zelf eten mee. Het is duur en je moet wel voldoende energie hebben om lekker door te kunnen dansen.

- Poncho, poncho en nog eens PONCHO.

- Alles wordt beter met een beetje glitter ;)

ezgif.com-gif-maker

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Merg & Been: dit leer je over jezelf door Tinder (deel 2/3)

Bespaar jezelf een dure reis naar een ver detoxoord en leer jezelf kennen via gratis dating apps