Deze goede voornemens zijn wél een leuke uitdaging

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2018-01-05 10:35:14 5 januari 2018   |   Geschreven door:

Deze goede voornemens zijn wél een leuke uitdaging

Meer sporten en minder eten vinden we maar saai. Hier wat leukere ideeën!

Goede voornemens is inmiddels een vies woord geworden (of eigenlijk twee woorden). Het grote cliché dat eromheen hangt en niemand die ooit zijn goede voornemens waarmaakt. Eigenlijk zijn goede voornemens best een beetje onzin. Wat wel kan, is jezelf leuke uitdagingen geven voor het nieuwe jaar. Dingen die geen grote invloed op je leven hebben, maar het wel nét ietsje leuker maken.

Iedere ochtend een selfie maken En dan als je net je bed uit komt. Of juist niet. Hoe leuk is het om na een jaar 365 foto’s van jezelf te hebben? Je ziet dan ook precies de veranderingen die je hebt doorgemaakt in een jaar. Het kost geen moeite, maar levert je wel een grappige fotoserie op!

Iedere week een nieuw recept proberen Ook leuk als je niet zo’n keukenprins(es) bent. Je leert veel verschillende gerechten kennen en ontdekt dingen waar je nog nooit van hebt gehoord. Misschien vind je wel iets dat je eigenlijk niet lust, ineens heel lekker. Of kom je er achter dat je toch best prima kan koken!

Al je Facebookvrienden een bericht sturen Hoeft natuurlijk niet per se allemaal, het is jouw feestje. Maar ga gewoon eens je vriendenlijst door en bedenk wie je best nog eens zou willen spreken. Misschien haal je er wel hele nieuwe contacten uit!

Iets plannen voor eind 2018 Plan een leuk uitje of een vakantie voor eind 2018. Dan heb je dus het hele jaar om ernaar uit te kijken! Daarnaast, als je het nu vast betaalt, voelt het als een cadeautje aan jezelf.

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Hoe je jouw goede voornemens nu wél volhoudt

Sharing is caring en wees realistisch