Verras je geliefde met deze ultieme zwijmelnummers op de dag van de romantische muziek

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-08-18 11:08:56 18 augustus 2017   |   Geschreven door:

Verras je geliefde met deze ultieme zwijmelnummers op de dag van de romantische muziek

Knuffelrock is er niets bij

Tegenwoordig is er overal wel een dag voor, zo ook voor de romantische muziek. Deze zaterdag wordt het dus flink zwijmelen met je geliefde terwijl je luistert naar nummers die vol zitten met clichés en die over de top zoetsappig zijn. Echt, knuffelrock is hier niets bij.

Laten we beginnen met een klassieker. In de reggae wordt echt niet alleen over wiet gezongen, er wordt ook flink gezwijmeld. Zo leveren ook de heren van UB40 een bijdrage aan de meest zoetsappige dag van het jaar. En hé, ze kunnen er echt niets aan doen dat ze verliefd op je worden! Want sommige dingen zijn nu eenmaal 'meant to be'!

UB40 - (I can't help) falling in love with you

Deze voormalige Britse soldaat kan er ook wat van. Met zijn breekbare stem zingt hij hoe verschrikkelijk mooi hij jou vindt. En je gaat haast medelijden met hem hebben omdat hij vervolgens zingt dat hij nooit bij je zal zijn. Arme James!

James Blunt - You're Beautiful

We kennen Adam Levine als jurylid van The Voice in Amerika, maar hij is natuurlijk ook de frontman van Maroon 5. En ondanks zijn ruige uiterlijk, een lijf vol tattoos, kan meneer ook prima zwijmelmuziek maken. Hij wil zelfs de hele dag op je wachten, voor je deur, in de stromende regen. Dat is nog eens toewijding!

Maroon 5 - She will be loved

In dit nummer barst Sam Smith van het zelfvertrouwen, want hij is er helemaal zeker van dat niemand zo van jou zal houden als hij kan.

Sam Smith - Like I Can

Geef deze man een gitaar en het klinkt eigenlijk al direct romantisch. Een ding is zeker, Jason Mraz zal niet opgeven, zelfs niet als het niet makkelijk is. Wat zijn het toch schatjes, deze artiesten.

Jason Mraz - I Won't Give Up

Dit moet toch haast wel de koningin van de liefdesliedjes zijn, toch? Adele bewijst dat niet alleen mannen iemand omver kunnen zingen met romantische teksten. Wanneer jij er even doorheen zit, zal Adele er zijn. En die knuffel? Die kan als het aan haar ligt wel een miljoen jaar duren.

Adele - Make You Feel My Love

Als we de koningin van dit soort muziek noemen, dan moeten we natuurlijk ook de koning noemen. Bij haast alles dat deze man zingt, kan je wegzwijmelen. Kruip nog even lekker tegen elkaar aan met dit nummer van John Legend. Jullie zijn de enigen voor elkaar nu, it's only 'you and I'.

John Legend - You and I

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Merg & Been: Sexy Tinderdate of "vet" drama?

Go big or go home