Topweek: Trends uit 2017 die we niet meer terug willen zien

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-12-19 08:54:00 19 december 2017   |   Geschreven door:

Topweek: Trends uit 2017 die we niet meer terug willen zien

Zwaai maar dag met je handje naar TL-kerstverlichting, zwaai maar dag

Met elk nieuw jaar komen er ook nieuwe trends. Sommigen zo verbazingwekkend mooi of leuk dat we ze graag meenemen het nieuwe jaar in. En sommige laten we juist liever achter in het oude jaar. Over welke trends we het hebben, vraag je? Dat zullen we je FF uitleggen.

De cactus
Oké, oké, eerlijk toegegeven: de cactus is niet iets wat speciaal kenmerkend is voor 2017, maar nog steeds zijn ze in (te) veel hipsterhuishoudens te vinden. Ideaal voor de mensen die nog wel eens vergeten de planten water te geven. Al is dat ook gelijk het enige positieve. De cactus is namelijk gewoon best prikkelbaar. De kans dat je als cactuseigenaar meerdere malen geprikt bent door je geliefde plant, is aanzienlijk. Op naar de gehaakte cactus?

terugblik 2017

Fashion
De meeste mannen snappen niet hoe dit gezien kan worden als mode en de meeste vrouwen eigenlijk ook niet: het hemdje over het shirt. Ja, je hoort het goed. Het prettige, buik warmhoudende hemdje werd in 2017 niet onder het shirt, maar erover heen gedragen. Best gek. Mee eens. Dus laten we dat lekker in 2017 achterlaten en in 2018 terug naar back to basic. Met je HEMA-hemd onder je kleding.
In de categorie: dit zien we liever niet meer terug, vallen ook alle kledingstukken met te veel gaten. Denk hierbij aan gaten rondom de knieën, onder de billen of een lekker luchtig shirtje dat eruit ziet alsof het half opgegeten is door je hond. Doe maar niet. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar over het algemeen zijn gaten in kleding gewoon niet zo tof meer.

TL-kerstverlichting
Telt dit als een trend? Misschien niet helemaal, maar we noemen hem toch even. Super dat we met zijn allen milieubewuster bezig zijn, maar daar hoeft de kerst echt niet onder de lijden. Je maakt namelijk niemand blij met je ongezellig, koele kerstverlichting. Dus kies alsjeblieft volgend jaar voor de iets warmere variant. Die is tegenwoordig ook heel ecologisch verantwoord en vriendelijk. Wij en de Kerstman zullen je dankbaar zijn.

Wie mooi wil zijn, heeft freaky wenkbrauwen
Wie heeft ze onlangs voorbij zien komen, de kerstwenkbrauwen. Nou moet iedereen natuurlijk helemaal zelf weten wat ze in hun wenkbrauwen hangen of plakken, maar is dit nou echt nodig? Denk maar even aan het gezegde: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. De kerstwenkbrauw is echter niet de enige bijzondere wenkbrauw trend van 2017. Zo heb je mogelijk golvende wenkbrauwen, veervormige wenkbrauwen, puntige wenkbrauwen, hoekige wenkbrauwen, geen wenkbrauwen, getekende wenkbrauwen en geblondeerde wenkbrauwen voorbij zien komen. Vraag voor onder de kerstboom maar een grote fles oogmake-up remover.

Tot zo ver de foutste trends van 2017. Op naar 2018. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

wenkbrauw

Bron: Instagram

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Waarom je liever lief hebt in de winter

Het onzichtbare verdriet dat Cuffing Season heet