Maak je stranddag compleet met deze lekkere boeken

  Leesduur 3 min   |   1 reactie

  2017-07-21 07:00:13 21 juli 2017   |   Geschreven door:

Maak je stranddag compleet met deze lekkere boeken

Omdat je er ein-de-lijk tijd voor hebt!

Het maakt niet uit of je iedere dag, week, of maand een boek openslaat. Op vakantie doen we het over het algemeen allemaal wel een keertje. Het is dan ook een van de weinige momenten dat je er echt tijd voor hebt en je kunt tegelijkertijd ook lekker aan je tan werken. Met de volgende boeken en tijdschriften moet je uitkijken dat je niet vergeet jezelf af en toe in te smeren. Je kunt ze namelijk moeilijk wegleggen! Hier wat tips vanuit de redactie:

Tijdschriften:
Wat betreft de kortere verhalen zit je met een tijdschrift altijd goed. Omdat ze voor iedereen geschreven worden gaan we geen onderscheid maken: Quest, Voetbal international, Linda, Men’s health, Grazia, Flair, Jan, Panorama etc. En dan lekker onderling ruilen.

Boeken:

Achter gesloten deuren
B.A. Paris

Voor deze thriller mag je wel even je vakantiegenoot inlichten dat je de aankomende uren even niet terug kunt praten. Het boek is super spannend en zorgt ervoor dat je hem bijna niet weg durft te leggen. Soms lijken de levens van anderen zo perfect. Na dit boek ga je daar misschien weleens anders naar kijken. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal achter die gesloten deuren?

Mijn – niet zo – perfecte leven
Sophie Kinsella (die van de ‘Shopaholic’ serie!)

Eindelijk een verhaal waarbij het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Het leven in de grote stad, in dit geval Londen, is echt niet altijd zo leuk als het op Instagram lijkt. Er komt uiteraard een man om het hoekje kijken en dat vinden we allemaal helemaal niet zo erg. Gewoon lekker meelachen en wegdromen.

Een leven na jou
Jojo Moyes (vervolg op ‘Voor jou’)

Weet je nog: die film die een paar maanden geleden in de bioscoop draaide (zie afbeelding) en waar je tranen met tuiten huilde omdat het gewoon zo’n zielig en soms grappig en vooral ontroerende film was? Die film was gebaseerd op een boek. En dat boek heeft een vervolg. Als je dus wilt weten hoe het verhaal verder gaat, zorg dat je dit boek in handen krijgt. Ken je de film of het eerste boek nog niet? Dan is dit een ‘twee-vliegen-in-een-klap’!

De goede dochter
Karin Slaughter

Voor iedereen die nog nooit een boek van haar gelezen heeft: congrats! Je hebt nog heel veel spannende boeken te gaan. Ze vertelt ook dit verhaal weer op zo’n manier dat je gewoon niet wilt stoppen. Een verhaal over verschrikkelijke gebeurtenissen en alle gevolgen die één dag voortbrengt. Wie nou echt de schuldige is, blijft wisselen en de hoofdpersonen zijn nooit je standaard ‘vrolijke Frans’ mensen. Wij hebben ook onze rotdagen, wel zo realistisch.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Feitjes op Vrijdag: Zo ga je voor een gezonde vreetbui!

Olé, het is eindelijk vrijdag. Vandaag onderzoeken we hoe je tóch kan toegeven aan je vreetbui en dit tegelijkertijd gezond kunt doen.