Dit zijn de vijf leukste strandtenten van Nederland

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-08-05 18:21:54 5 august 2017   |   Geschreven door:

Dit zijn de vijf leukste strandtenten van Nederland

Van Wijk aan Zee tot 's Gravenzande

Voor een echt zomers strandgevoel hoef je niet ver te reizen naar het zuiden. In ons eigen landje hebben we meer dan genoeg perfecte plekken om te genieten van het zonnetje. Wij hebben een lijstje samengesteld met de leukste strandtenten in Nederland.

1. Sol Beach, Scheveningen
De kleurrijke loungebanken met gigantisch grote kussens liggen zo lekker, dat je eigenlijk nooit meer wilt opstaan. Er is natuurlijk meer. Je hebt een prachtig uitzicht over het brede strand van Scheveningen en je kunt er samen met je vrienden heerlijk op je eigen grill barbecueën. Deze tent is ook echt een must voor vegetariërs, want je kunt ook een speciaal BBQ pakket zonder vlees bestellen. Smullen!

2. George No. 5, Zandvoort
In één woord…wauw! Hier voelt het net alsof je in een luxe beachclub op Ibiza bent. Je kunt hier echt even de jetset uithangen, met een Gin&Tonic op een ligbedje bij het prachtige zwembad. Ja, een zwembad. Hoewel de zee een paar stappen lopen is, ziet het zwembad er enorm verleidelijk uit. Ideaal om even snel in af te koelen of voor iedereen die niet zo’n fan van zeewater is maar wel van het strand houdt.

Foto: cafe George

3. Bloomingdale, Bloemendaal
Deze hippe strandclub, beroemd om hun cocktails, kan in dit lijstje niet ontbreken. Bloomingdale heeft een beetje het ‘zien en gezien worden’ imago, maar je kunt hier gewoon prima onderuitgezakt relaxen. Elke zondagavond zijn hier de tofste feestjes met de beste DJ’s en dat moet je een keer hebben meegemaakt.

Foto: Bloomingdale

4. Timboektoe, Wijk aan Zee
Dit is een verborgen pareltje langs onze kust, Timboektoe heeft het allemaal. De sfeer hier is ontzettend laidback, er is goeie muziek, er worden leuke feestjes gegeven en het eten is ook prima. Daarnaast is dit zo’n beetje het beste surfstrand van Nederland en bij Timboektoe kun je alle benodigdheden huren voor een actieve stranddag. Dus of je nou lekker sportief wilt zijn of juist de rust opzoekt, hier ben je aan het juiste adres.

5. Elements, ’s Gravenzande
Net alsof je op een tropisch eiland bent, zo voelt het bij Elements. Een van de dingen die de strandtent zo bijzonder maakt, is het menu. In hun eigen woorden zijn ze behoorlijk kieskeurig over de producten waarmee ze werken. Het liefst gebruiken ze zoveel mogelijk plantaardige producten en ze hebben dus een gigantisch vegetarisch, gedeeltelijke zelfs vegan, menu. Alle ingrediënten zijn biologisch en de vis op de kaart is vers gevangen. Daarnaast wordt hier elke zaterdagochtend yoga op het strand gegeven. Bewust en zonder schuldgevoelens genieten dus.

Foto: Elements Beach 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Dit waren de leukste tweets over de finale van het EK vrouwenvoetbal

Beter 22 borsten dan 11 worsten!