Deze technofeesten helpen je de donkere maanden door

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-11-24 09:52:34 24 november 2017   |   Geschreven door:

Deze technofeesten helpen je de donkere maanden door

Indoor festivals waren nog nooit zo lekker

Het festivalseizoen ligt inmiddels al enige tijd achter ons en ook de ADE dip heb je overleefd. En ook al heb je met jezelf afgesproken om even ‘een tijd rustig aan te doen’, het begint weer te kriebelen. Check dit FF zocht uit waar de tofste techno, tech- en deephouse feestjes te vinden zijn om je door deze donkere maanden heen te slepen.Welcome to the Future – indoor
WTTF, bekend van haar grote zomerse festival, organiseert voor de derde keer ook een indoor variant. In het karakteristieke Warehouse Elementenstraat in Amsterdam kun je losgaan op beukers als Sam Paganini, The Advent en Benny Rodrigues.

Event: https://www.facebook.com/events/166018667288729/

Datum: 25 november

Check dit FF

909 – indoor
909, vernoemd naar ’s werelds bekendste drumcomputer, organiseert na een uitverkocht zomerfestival op 29 december een indoor editie. De line-up belooft veel goeds. Grootheden als Jeff Mills, Juan Sanchez en Secret Cinema komen hun ode brengen aan de grondlegger van de moderne four-to-the-floor muziek: de 909. Een feestje dat zeker de moeite waard is om te checken als je van het rauwere technogeweld houdt.

Event: https://www.facebook.com/events/269060410268544/

Datum: 29 december

Check dit FF

Awakenings: Early New Year special
Eén van Nederlands grote trots op het gebied van technofeesten is zonder twijfel Awakenings. Ook rondom Oud en Nieuw organiseren ze verschillende feesten die eigenlijk allemaal de moeite waard zijn. Wij pikten er eentje voor je uit en kozen voor de Early New Year special, overdag. Zo ben je net op tijd hersteld om de dag daarna semi fris en fruitig het nieuwjaar in te luiden. De line-up mag je er in ieder geval niet van weerhouden om te gaan, met namen als Chris Liebing, Joris Voorn en Richie Hawtin.

Event: https://www.facebook.com/events/352377871857251/

Datum: 30 december

Check dit FF

Valhalla
Valhalla wordt door technoliefhebbers niet direct gezien als een must-go feest. Toch is dit onterecht. Dit jaar draaien grote name als Kölsch, Fritz Kalkbrenner en Hot Since 82 voor de nodige tech-house vibes terwijl er met Paula Temple, Planetary Assault System en Speedy J ook daadwerkelijk geramd kan worden. Elk jaar wordt de programmering iets aangepast en wordt het techno-aandeel groter. Valhalla 2017 is zeker de moeite waard om FF te checken.

Event: https://www.facebook.com/events/345926719199991/

Datum: 23 december

Check dit FF

Toffler Indoor Festival 2017
We sluiten deze af met een ‘je moet het maar net weten’-parel. Voor het eerst organiseert Toffler een indoor festival in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Deze rauwe en industriële locatie is het perfecte podium voor wereldartiesten als Sven Väth, Chris Liebing en Eats Everything.

Event: https://www.facebook.com/events/1245551265571241/

Datum: 25 november

Check dit FF

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Zeiken op Zondag: De Farmaceutische Industrie

Dure medicijnen en doodgaan terwijl je wacht. De farmaceutische industrie is corrupt tot op het bot en dus een flink potje zeiken waard!