Deze 19 schandalige geheimen kunnen het daglicht niet verdragen

  Leesduur 2 min   |   1 reactie

  2017-08-09 15:03:52 9 august 2017   |   Geschreven door:

Deze 19 schandalige geheimen kunnen het daglicht niet verdragen

Een wijs man zei ooit: it wasn't me

Er zijn dingen die je nooit, maar dan ook echt nóóit mag toegeven. Ga je poker face maar vast oefenen, want hier volgt een lijst met negentien schandalige dingen die je met een stalen gezicht moet kunnen ontkennen, mocht de FBI (of je nieuwe vriend) er ooit naar vragen. Absoluut hypothetisch en heus niet gebaseerd op waargebeurde verhalen. Ahum.

1. Jouw definitie van een leuke avond, is straalbezopen in een dubieuze nachtclub met je billen tegen een wildvreemde kerel zijn kruis schuren met in elke hand een Breezer. Negen van de tien keer heb je geen idee hoe je daar terecht bent gekomen en waar je schoenen zijn, je had ze net nog aan...

2. Je hebt de 89ste verjaardag van je oma afgezegd omdat je liever een Zac Efron marathon wilde houden met... jezelf. Twee weken later was ze dood. #yolo

3. Je eet alleen salades als er andere mensen bij zijn.

4. Je vindt dat veel te kort afgeknipte spijkerbroekjes (model "ik-heb-een-moeilijke-jeugd-gehad")  je énig staan, en twijfelt er geen moment aan dat de hele wereld niets liever wil dan de onderste helft van jouw reet zien.

5. Je kunt met sterke argumenten onderbouwen waarom Harry leuker is dan Zayn, en gaat een gezonde discussie hierover niet uit de weg.

5. Je laat je afbladderende nagellak schaamteloos 4 weken zitten.

6. Favoriete acteur: Charlie Sheen. Beste tv programma ooit: Jersey Shore. Ultieme jam: Who let the dogs out. #neusjevandezalm

7. De reden dat je nog steeds single bent is dat jouw 'date systeem' bestaat uit gozers dumpen omdat ze 'te aardig' zijn.

8. Je overweegt serieus om een tattoo te zetten met "Forever Young" en een infinity teken.

9. Je gehele humor is gebaseerd op memes, Youtube filmpjes, misplaatste hashtags en quotes uit flauwe films.

10. Je kijkt stiekem Gossip Girl en Pretty Little Liars, ter compensatie voor het gebrek aan drama en vrienden in je eigen leven. En om Chuck Bass natuurlijk.

11. Je gaat weleens stappen zonder geld op zak omdat je toch al weet dat je gratis drankjes gaat hosselen.

12. Elke keer dat je een email aan je baas schrijft kom je niet uit je woorden omdat je geen emojis of "haha" kan gebruiken en bang bent dat je bot overkomt omdat je geen drie puntjes of smiley aan het eind van elke zin zet haha... :)

13. Een gesprek voeren waarin de naam Kylie Jenner minder dan twaalf keer genoemd wordt, is nog een hele uitdaging voor je.

14. Je hebt Titanic maar één keer gezien. PARDÓN?!?!

15. Guus Meeuwis nummers zijn niet gemaakt voor techno dansmoves en malende kaakjes. Dit weet je omdat je afgelopen weekend de enige was die loeistrak stond in een studentencafé. #kedengkedeng

16. Je voelt je gevleid wanneer je midden in de nacht op straat wordt nagefloten door een groepje jongens met een bijzonder slechte opvoeding.

17. Je enige talent is het maken van pruilende selfies met zogenaamd schattige Snapchat filters. No offense, Kylie.

18. Je kunt maar geen afstand nemen van je oude vertrouwde fop-Uggs waar je 3 meter naast loopt.

19. Alle planten in je huis zijn van plastic omdat je amper in staat bent om jezelf in leven te houden. Laat staan een stel kutplanten. #wifey

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Wow! Deze hits zijn alweer 17 jaar oud

Krijg je alweer heimwee naar de Millenniumtijd?