Check dit FF studeert: Zeven zalige studiegadgets

  Leesduur 4 min   |   Plaats reactie

  2017-09-30 12:53:59 30 september 2017   |   Geschreven door:

Check dit FF studeert: Zeven zalige studiegadgets

Check dit FF checkte speciaal voor jou zeven gadgets die jouw zware studentenleven net iets dragelijker maken.

Als student breng je een groot deel van je tijd studerend door achter een bureau. Veel geld heb je meestal niet. Maar als studeren jouw hoofdbezigheid is, dan mag je dat beetje geld dat je hebt daar best in investeren toch? Met onderstaande gadgets maak je al die tijd waarin je zit te blokken net even efficiënter en aangenamer.

1.Voetenhangmat voor onder je bureau
Kom je tijdens de tentamenweek een week lang je kamer niet uit? Met een voetenhangmat onder je bureau kun je toch even onderuitzakken en je op een tropisch eiland wanen. Je leest alleen niet de Davinci Code, maar Inleiding in de statistiek. Ook leuk.

2.De Sla-het-van-je-af-enterknop
Soms wil het schrijven van een paper even %$#*& NIET LUKKEN, AARGH. In plaats van met je vuist je toetsenbord kapot te rammen, kun je ook op deze anti-stress enterknop rammen. Kost 20 euro, maar dat is minder dan een nieuw toetsenbord of nieuwe laptop.

3.Een koptelefoon die je helpt om te concentreren
Ja, die bestaan echt. Door de EEG-sensoren weet de koptelefoon wanneer je geconcentreerd bent en wanneer niet. Hij geeft je een subtiel signaal wanneer je afgeleid raakt of wanneer je pauze moet nemen, analyseert op welke uren je het productiefst bent en zorgt dat je andere mensen en socialmediameldingen niet hoort.

4.Nooit meer koude handen/voeten bureauverwarmer
Krijg jij ook altijd bevroren voeten en handen wanneer je urenlang stilzit achter een bureau? Neem dan voortaan je eigen verwarminkje mee naar de UB. Deze mat leg je onder je handen of voeten, zodat ze toasty warm blijven.

5.Geen-tijd-voor-koffie-zeep
Het is bijna ondenkbaar, maar soms heb ’s morgens zelfs voor koffie geen tijd. Maar hoe druk je het ook hebt, douchen moet je toch. Met cafeïnezeep krijg je je dagelijkse cafeïne binnen via de huid, zegt verpakking in ieder geval. Of dat werkt? Geen idee. Of dat fijn is? Dat is ook nog maar de vraag, want wie wil er nu z’n dagelijkse koffie opgeven?

6.Een wel hele slimme pen
Als je de afgelopen week het nieuws hebt gelezen, weet je dat studenten die hun aantekeningen typen in colleges lagere cijfers halen. Schrijven is dus zo gek nog niet. Met een smartpen maak je schrijvend aantekeningen, die vervolgens ook digitaal beschikbaar zijn op je laptop. Handig, ook voor die ene vriend die altijd je aantekeningen wil ‘lenen’.

7.Een kussen voor als je het niet meer ziet zitten
Soms lukt het niet en wil je het liefst even een struisvogel zijn: je kop in het zand steken. Goed nieuws, want dat kan! In een Ostrich pillow steek je je hoofd en handen, zodat je even helemaal weg bent van de wereld. Ook fijn voor wie graag stiekem dutjes doet in de bieb.

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Waarom je je dag met een koude douche moet beginnen

Zo begin je de dag echt opgefrist