Zes dingen die je kunt doen nu je je goede voornemens toch al hebt vergooid

  Leesduur 5 min   |   Plaats reactie

  2017-01-26 14:12:32 26 januari 2017   |   Geschreven door:

Zes dingen die je kunt doen nu je je goede voornemens toch al hebt vergooid

Ruggengraten zijn voor aanstellers

Het is bijna februari dus grote kans dat je alweer uit-gesport en uit-gedieet bent. Wij helpen je op weg met wat je kunt doen nu je je goede voornemens in de prullenbak hebt gegooid.

1. Een taartenbakmachine aanschaffen. Nu je toch al niet mee aan de lijn hoeft te doen, kun je zo veel taart eten als je wilt en de meest vette, suikervolle taarten! Denk aan de taart uit Matilda… Al honger?

2. Al deze taarten samen met je vriend/vriendin/huisgenoot/kat opeten op de bank terwijl je verder helemaal niks aan het doen bent. Je hoeft nu toch niet meer naar de sportschool! Je kunt ook meteen experimenteren met verschillende gekke recepten, is ook een soort beweging!

3. Een extreem drankspel bedenken. Die maand zonder alcohol heb je toch al niet gehaald, dus kun je er net zo goed een maand mét alcohol van maken! Wat dacht je van op je kop drie tequila shots drinken en tegelijkertijd het volkslied zingen?

4. Na deze avond is het ook écht niet meer nodig om je huis op te ruimen. Ga liever de stad in om nog meer kleren te kopen die je kan laten slingeren! Het is vast wel ergens sale… En je hebt natuurlijk echt wel 20 nieuwe outfits nodig.

5. En dan heb je meteen het voornemen om minder geld uit te geven ook al laten gaan, komt dat even mooi uit! Koop een boot! Of een huis, of een vakantie… Geld uitgeven is leuk! Hoef je je daar ook niet meer druk over te maken.

6. Misschien had je ook het voornemen om geen voornemens te hebben dit jaar. Dan had je ei-genlijk het voornemen vanaf het begin al vergooid, want het voornemen om geen voornemens te hebben is ook een voornemen!

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

De Haagse rapformatie SFB werd door de politie stevig aan de tand gevoeld

En wij waren daar bij! Come again papi!