Leesduur 2 min   |   0 reacties

  15 april 2017   |   Geschreven door: Maaike Schneiders

Voor als je eens wat anders wilt dan een gekookt of gebakken (paas)ei

Zoals wafels uit de grill om je Paaskater te bestrijden

Eén ei is geen ei en zeker niet met Pasen! Daarom checkten wij online wat je kunt doen als je een simpel zacht gekookt eitje of scrambled eggs toch wat saai vindt!

Wafels uit de grillpan
Net iets te hard gefeest en opgestaan met een paaskater in plaats van -haas? Geen probleem. Jamie Oliver heeft het perfecte recept om je brakke lichaam weer op gang te krijgen. Voor deze wafels heb je geen wafelijzer nodig, maar wel een grillpan! Wij denken dat een beetje avocado en bacon de wafels nóg lekkerder zal maken. Benieuwd? Check het recept hier!

Groene shakshuka
De originele variant van dit Noord-Afrikaanse eiergerecht met onder andere tomaat en ui is in steeds meer hippe restaurantjes te krijgen. Vind je dat wat te heftig voor de paasbrunch? Ga dan voor een groene variant met snijbiet en koriander!

Feestelijke eiermuffins
Als je naast ei ook nog meer lekkers op tafel wil, zijn deze eiermuffins een goed idee! Heel simpel en je kunt helemaal zelf bepalen wat je er allemaal in stopt. Ga je voor tomaat? Spekblokjes? Of gewoon simpel wat kaas? Misschien zelfs iets zoets? Alles kan! En het ziet er ook nog eens heel gezellig uit :-)

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Waar komt die Paashaas toch vandaan?

En wie heeft dat eieren verstoppen bedacht?