Vijf gratis manieren om jouw lieve moeder in het zonnetje te zetten

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-05-13 08:00:01 13 mei 2017   |   Geschreven door:

Vijf gratis manieren om jouw lieve moeder in het zonnetje te zetten

Zo maak jij je moeder superblij!

Moederdag betekent dat je de liefste moeder, die van jou, laat weten dat je haar lief vindt en blij bent met alles wat ze voor je doet en natuurlijk allemaal al heeft gedaan! En nee, dat hoeft echt niet per se een zak vol euro's te kosten. Een cadeau waarover is nagedacht en iets persoonlijks bevat, zijn net zo veel waard. En misschien zelfs nog wel meer..

1. Persoonlijke tekst
Schrijf iets liefs over haar, een verhaaltje of een gedichtje, en vertel hierbij vooral wat waargebeurde voorbeelden. Schrijf dit op een kaartje of een A4tje en verzorg er een ontbijt/lunch/theetje bij.

2. Bloemen
Bloemen blijven natuurlijk altijd een mooi cadeau. Veldboeketten zijn tegenwoordig erg trendy dus als je die in je omgeving kunt vinden hoef je niet eens naar de winkel. Pluk een mooi boeket bij elkaar en stop ze in een leuk vaasje. Dit kun je zelfs regelmatig blijven doen, ook op andere dagen is ze je moeder.

3. DIY
Zelf iets leuks in elkaar knutselen kan iedereen. Je hoeft het niet eens zelf te bedenken. Kijk bijvoorbeeld op Pinterest om ideeën op te doen. Hoef jij het alleen nog maar zelf in elkaar te fröbelen en ‘klaar is cadeau’.

4. Foto’s
Er is niets leukers voor een moeder dan omringt te zijn met foto’s van mensen die belangrijk voor haar zijn. Een leuke collage of een foto in een fotolijstje (zie punt 3) voor op haar bureau of keukenkastje is dus altijd goed. Zo ben je eigenlijk elke dag zelf een klein cadeautje.

5. Tijd
Natuurlijk is het voor je moeder boven alles gewoon heel fijn om je te zien en/of te spreken. Dus bel haar op of ga gezellig langs. Dit gedurende het hele jaar met grote regelmaat volhouden is natuurlijk ook nog een cadeautje op zich.

Fijne Moederdag!

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Wat zou de redactie zingen op het Eurovisiesongfestival?

En welk liedje zou jij zingen?