Kom uit je winterdip met deze stralende tips

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2018-01-11 08:48:42 11 januari 2018   |   Geschreven door:

Kom uit je winterdip met deze stralende tips

Je haalt de zon makkelijker in huis dan je denkt

Het is januari, koud en het duurt nog wel even voordat het lente is. Voor als je winterdip zijn dieptepunt viert, hebben wij tips om die te bestrijden. Niets helpt beter 's winters de zomer in huis te halen, en dat doe je zo:

1. Wanneer je denkt aan de zomer, denk je vanzelfsprekend aan zon, zon en nog eens zon. Wil jij de zomer in huis halen? Wij hebben voor jou een aantal prach-ti-ge artikelen gevonden. Zo moet je zeker een zonnelamp kopen, een spiegel in de vorm van een zon, een schilderij/foto aan de muur van een zon, zonsondergang of strand (met zon), of een gezellige bijzettafel als zon.

2. Waarom zou je in de winter alleen maar stamppot eten? Logisch dat je een winterdip hebt. Haal daarom de zomer in huis door zomers eten! Organiseer een tapasavond, maak een tafel vol heerlijke frisse salades of doe eens gek en steek je barbecue aan! De frisse lucht buiten zal je meteen een oppepper geven. Daarnaast hoef je ook zeker niet alleen maar bokbier te drinken in de winter. Haal wat gin en tonic in huis en bouw de heerlijkste GT’s met komkommer, limoen en een takje tijm!

Check dit FF

3. Licht, en zeker natuurlijk licht, is het allerbeste medicijn om een winterdip tegen te gaan. Was je toch niet helemaal weg van die zonnelamp, dan kun je natuurlijk ook een dakkapel bouwen of een extra raam. Is dit om de een of andere reden voor jou onmogelijk, dan kun je natuurlijk ook altijd nog een zonnebank aanschaffen.

4. Weet je nog die heerlijke zomerhit die je de hele zomer geluisterd hebt? Waarom zou je die ook niet gewoon in winter draaien? Sta je nou buiten in de kou te barbecuen, zet dan de all time classic Lambada op en schud je heupen los. Zit je lekker binnen onder je zonnelampen en kijk je uit op je strandschilderij, draai dan de Vengaboys en waan je op Ibiza. Andere heerlijke zomernummers: All Summer Long, Walking on Sunshine of Summertime. Als het nu nog geen zomer is in je huis?

5. Als het goed is sta je inmiddels te dansen in je woonkamer op vrolijke zomermuziek, terwijl je gin tonics met komkommer drinkt en uitkijkt op een strand dat aan je muur hangt. Is dit helaas nog steeds niet het geval, dan zit er waarschijnlijk niets anders op dan een ticket te boeken naar een ver en warm land waar iedereen vrolijk is en het weer altijd mooi. Gelukkig hebben wij binnenkort ook genoeg reisartikelen op onze site, dus doe hier wat goede ideeën op om een lekker reisje te plannen naar de zon. Of boek meteen!

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Zeiken op Zondag: Ontgroeningen

Volgens Yvo moet het eens afgelopen zijn met die ontgroeningen en hij weet een leuk alternatief!