Tinder uitgespeeld? Check deze apps FF

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-12-12 08:00:12 12 december 2017   |   Geschreven door:

Tinder uitgespeeld? Check deze apps FF

Romanticus, vrijbuiter of iets ertussenin: voor ieder wat wils

Bijna iedere single heeft Tinder. Ben je ondertussen helemaal klaar met dit swipefestijn? No worries, er is meer op de markt. Hier de leukste opties.

O’Hello
“Hoi, hoe gaat het?” “-Hé, goed en met jou?” “Mooi, met mij ook. Wat voor studie doe je?” “-De pabo, en jij?” “Leuk zeg. Ik doe commerciële economie.” Ben je zulke óntzettend inspirerende gesprekken helemaal zat? Dan is O’Hello wat voor jou. Je slaat de chatsessies over en spreekt meteen af zodra je een match hebt. De app zoekt naar een locatie tussen jullie in, waar je binnen een uur afspreekt.  Ben jij iemand die snel wil scoren? Go for it.

Pepper
Je bent klaar voor het echte werk, maar krijgt bij het woord Lexa een beetje de kriebels. Pepper is dé datingsite/app voor jongeren die iemand zoeken die ze ook eens mee naar pa en ma kunnen nemen. Je maakt jouw profiel aan op basis van beeld.  Niet alleen je eigen hoofd, maar vooral ook beelden die iets zeggen over jou en je interesses.  Helaas pindakaas; je kunt niet zoveel met de gratis variant. Lidmaatschap kost €8,50 (bij een jaarabbonement) - €25, (bij 1 maand) - per maand.

Happn
Op Happn zie je singles die op dezelfde plek als jij zijn geweest, en je ziet ook hoe vaak.  Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat jullie allebei graag jullie eten bij de Appie halen. Dat schept een band, niet? Als jullie elkaar leuk vinden heb je een crush. Chatten maar!
Pluspunt: je hebt een overzicht waarin je veel profielen tegelijk kunt zien. Je hoeft dus niet één voor één te swipen zoals bij Tinder.

OkCupid
Dé gratis app die volgens gebruikers erg gay friendly is. OkCupid stelt vragen, als: “Is een open huwelijk een gelukkiger huwelijk?" om je op een deeper level te leren kennen. Hopelijk zorgt dat voor de gouden match. Gebruikersvriendelijk en een groot aantal gebruikers.

Paiq
“Spontaan, houdt van uitgaan, in voor een drankje.” Ben jij niet de beste in het schrijven van een pakkende profieltekst én ben je toe aan een beetje diepgang? Dan is Paiq wat voor jou. Je vult vragenlijsten in en wordt op basis daarvan gematcht. Door jullie gemeenschappelijke interesse in paarden, bijvoorbeeld. Pas na een poosje chatten zie je iemands foto. Niet geschikt als je precies weet hoe jouw prins(es) op het witte paard eruit moet zien, dus.

Coffee Meets Bagel
Vrouwen zijn kapot kritisch, mannen liken alles wat tieten heeft. Oké, dat is een beetje kort door de bocht, maar er zit wel een kern van waarheid in. Coffee Meets Bagel geeft hét antwoord op dit probleem. Mannen krijgen potentiële matches te zien op basis van hun eerdere likes. Vrouwen krijgen alleen mannen te zien die hen al hebben geliked. Win-win!

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Sneeuw in de bios? Wij checkten de nieuwste Pathé 4DX bioscoop!

Want 3D is zoooo 2016