Maak je kast supersnel zomerproof in slechts drie stappen

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-04-14 20:44:55 14 april 2017   |   Geschreven door:

Maak je kast supersnel zomerproof in slechts drie stappen

Met een opgeruimde kast knal je zo de zomer in

Het blijft altijd een fijn en vrolijk moment. Ervan uitgaande dat je, zoals de meeste Nederlanders, fan bent van de zomer. En dan natuurlijk vooral van de bijbehorende zonnige dagen. Dagen waarbij je niet hoeft na te denken over welke jas je nou weer aan moet. Die is namelijk helemaal niet meer nodig! Jij hebt genoeg aan je zwierige zomerjurk, korte broek of die vette nieuwe sneakers die je laatst alvast hebt ingeslagen. Maar wat voor leuke kleren had je nou ook al weer? En pas je daar nog wel in? Enne, loop je daarmee niet een flink stukje achter op die nieuwe trends (mocht je dat belangrijk vinden natuurlijk). Hoog tijd om je kast eens op te ruimen! Met de volgende drie stappen loop jij straks met een opgeruimd hoofd (en kast!) te shoppen voor de juiste kledingstukken.

Stap 1
Haal je kast leeg en leg alles wat je in de afgelopen winter niet hebt gedragen op je zelfgemaakte weggeefstapel. Alles wat je voor volgend jaar nog wel handig lijkt leg je in een bak onder je bed (of op de zolder, net waar jij ruimte over hebt natuurlijk). De kledingstukken die je het hele jaar draagt houd je in de buurt.

Stap 2
Nu je kast leeg is kun je net er net zo goed direct even een doekje doorheen halen. Terwijl je je kast stofvrij maakt bedenk je gelijk even een nieuwe indeling voor je zomerspullen. Welke stapels komen waar? Voor het beste overzicht maak je stapeltjes met korte- en lange mouwen, hemdjes etc. Mocht je echt een die hard opruimer zijn dan is het zelfs nog een optie om alles op kleur te hangen of neer te leggen. Op zoek naar een wit shirt? Je opties zijn in één oogopslag duidelijk!

Stap 3
De laatste stap is altijd het leukst. Je hoeft alleen nog maar je zomerkleding vooraan in je kast te leggen. Zijn er rokjes of tops die toch niet meer zo leuk zijn als je vorig jaar aan het einde van de zomer dacht? Leg deze dan ook op je weggeefstapel.

Et voilà! Een opgeruimde kast met al je spullen voor deze zomer. Mis je iets in je garderobe? Dan weet je nu wat dat is en kun je gericht gaan shoppen zonder allemaal onnodige dingen aan te schaffen. Oh ja! En wie weet maak je wel heel veel mensen blij met jouw weggevertjes, hoe fijn is dat?!

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Vanaf oktober kun je eindelijk hanenvlees eten

Nu worden die arme kuikentjes vergast of versnipperd