Wanneer de bioscoop transformeert tot een museum of een Wimbledon tribune

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-11-02 17:20:46 2 november 2017   |   Geschreven door:

Wanneer de bioscoop transformeert tot een museum of een Wimbledon tribune

Deze films moet je zeker FF checken in november!

Deze maand ga je niet zomaar FF naar de film, maar raak je onder de indruk van een stortvloed aan pakkende schilderijen of een zenuwslopende tenniswedstrijd. Kun je dit allemaal niet aan, dan hebben we ook nog een film voor je waarbij je heerlijk verstand op 0 kan zetten.

Loving Vincent
Deze film over het leven van Vincent van Gogh bestaat uit 67.000 schilderen, vervaardigd door honderdvijfentwintig schilders die dezelfde schildertechniek als Vincent van Gogh gebruikten. Het verhaal speelt zich een jaar na de zelfmoord van Vincent van Gogh af. Waarom ging hij over tot deze rweldaad? Was het überhaupt wel zelfmoord? Armand Roulin, de zoon van Van Goghs postbode, probeert het  mysterie rond Vincents dood te ontrafelen en ontmoet daarbij de figuren die Vincent van Gogh heeft geportretteerd.

Borg/McEnroe
De grote tennisiconen Björn Borg (inderdaad, van de bekende onderbroeken) en John McEnroe bereiden zich voor op de memorable Wimbeldon finale in 1980. De temperamentvolle Amerikaanse McEnroe was toentertijd een aanstormend talent. De kalme Borg daarentegen had al vier keer Wimbledon gewonnen. De finale die werd omschreven als “when Ice met Fire” is zenuwslopend en zette de tenniswereld op zijn kop.

Home again
Reese Witherspoon is een single mom  die met haar dochters naar LA verhuisd, de stad waar ze is groot is gebracht door haar succesvolle ouders uit de film industrie. De verhuizing krijgt een verrassende wending wanneer ze toestemming geeft aan drie toyboys om in haar mooie verblijf tijdelijk in te trekken. Kan ze de verleiding wel weerstaan met deze testosteronbommen en hoe reageren haar dochters op deze logés?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Waarom november de beste Netflix maand is

Dit is de maand dat we allemaal op de bank zitten.