Dit zegt jouw zonnebril over je karakter

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-08-03 11:50:56 3 augustus 2017   |   Geschreven door:

Dit zegt jouw zonnebril over je karakter

Wist jij dat je zonnebril heel veel over je zegt? Check hier FF of je er tussen staat.

Het is gewoon een voldongen feit: met zonnebril op zie je er nou eenmaal iets appetijtelijker uit dan zonder deze geweldige zomerse accessoire. Hoe dat komt? Geen idee! Maar vraag die hippe chick of stoere boy eerst even zijn donkere glazen af te zetten voor je helemaal hoteldebotel wordt. Er bestaan zoveel verschillende zonnebrillen dat je aan de hand daarvan ook al wel een voorselectie kunt doen:

De sportieve zonnebril
De dragers van de sportieve bril, zowel man als vrouw, hebben een zonnebril om hun ogen te beschermen tegen de machtige en verblindende UV-stralen van de zon. Dat klinkt vrij logisch, maar deze mens neemt dit zeer serieus. Modieus hoeft het niet te zijn, praktisch is hier de drijfveer. Ze zitten ermee op het terras maar kunnen zonder probleem in een ruk door richting de Mont Blanc.

De vintage zonnebril
Hoewel tegenwoordig het woord vintage je om de oren vliegt, zijn er nog steeds monturen die een geheel nieuwe dimensie hiervan aansnijden. Heel groot en heel kleurrijk ontvangen de dragers van de vintage zonnebril die heerlijke zonnestralen met alles wat ze hebben. Vaak horen daar ook omhoog staande hoekjes bij (lekker kattig) of hebben de glazen een vorm waar tot nu toe nog steeds geen naam voor bedacht is. Jep, dat valt op!

De hippe zonnebril
Uiteraard verandert dit gegeven met het seizoen. Na drie stralen zon weet je precies dat jouw hippe zonnebril van vorig jaar wel weer een paar jaartjes de la in kan (niet weggooien! Over 3 à 5 jaar kan je er zomaar weer heel hip bij lopen, voor nop). Natuurlijk heeft iedereen een ander idee van hip, noem het dus maar gewoon de meest gedragen zonnebril. Kan ook gewoon superleuk zijn hè! De drager van de hippe zonnebril loopt er gewoon graag hip bij. Of je daarbij de trendsetter of trendvolger bent, is dan weer de volgende vraag.

De extra/gewoon-voor-erbij zonnebril
De meeste mensen nemen geen genoegen met slechts één zonnebril. Gelukkig kun je ook hele leuke brillen krijgen voor een klein prijsje. Deze extra/gewoon-voor-erbij zonnebrildrager heeft het liefst voor elke gelegenheid een andere bril. De ene dag is het een gouden montuur met spiegelglazen en de volgende dag een ouderwetse Ray-Ban look-a-like. Helemaal niets mis mee. Als je er per ongeluk op gaat zitten is dat voor hun namelijk ook geen probleem, mogen ze lekker weer gaan shoppen voor een nieuwe.

Sta je ertussen? Vast wel.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Deze World Press Photo's wonnen net niet

Maar zijn absoluut de moeite waard