De ultieme Netflix & Chill: Eten in bed

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-10-21 11:22:47 21 oktober 2017   |   Geschreven door:

De ultieme Netflix & Chill: Eten in bed

Waar heb jij zin in?

We weten allemaal wel wat Netflix & Chill betekent. Hoe chill dat is, daar zijn de meesten wel over uit. Chill eten in bed is echter een heel ander verhaal. You hate it or love it.

Haat liefde verhouding
De één eet het liefst iedere maaltijd horizontaal, terwijl de ander nog geen koekje in de buurt van zijn of haar slaapkamer consumeert. Het hoofd van een bekend schoonmaakbedrijf in de VS, zegt dat ze bij ongeveer de helft van de ruimtes waarin ze schoonmaakte, sporen van etensresten aantrof in de slaapkamer (Check dit FF). Wanneer jij en je geliefde gelijkgestemd zijn is er geen probleem, dan eten jullie allebei niet in bed, of juist wel. Maar deel jij als eten-in-bed-genieter het bed met een eten-in-bed-hater dan kan het knap lastig zijn!

Hè bah
De tegenstander walgt van het idee. Eten in bed is gewoon vies. Het trekt ongedierte aan en hij/zij krijgt al visioenen van een kakkerlak die langzaamaan de bilnaad inkruipt. Er is wel een horror story uit Amerika (waar anders), waarin er opgehoopt ongedierte uit een oor van een meisje moest worden verwijderd omdat deze beestjes de kruimels oppeuzelden die in haar oor waren gevallen (Check maar FF).

Ja graag
Voorstanders van eten in bed lijken zich er niet bepaald druk om te maken. Kruimelt het? Ach, het lijkt wel alsof alles beter smaakt in bed. En dat kan goed kloppen. Ontbijten op bed is namelijk ook best gezond, als je goed rechtop zit ben je ook ontspannen en dat is goed voor de spijsvertering. Heb je je bord leeg? Laat het daar dan ook bij, want als je doorgaat tot je matras, kun je net zo verslaafd raken als deze dame, die haar maag aan gort helpt.

Hoe je het ook wendt of keert: eten in bed kan niet zoveel kwaad, mits je elke week je beddengoed verschoont. Er is wel één nadeel: wanneer jouw geliefde je verrast met een ontbijt op bed, heb je niet FF kunnen checken of taferelen zoals deze hebben plaatsgevonden. Dat is dan weer wel vies namelijk...

Zie hoe het mis gaat:

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Zeiken op Zondag: #METOO

#METOO is een gevaar voor het feminisme. Yvo legt je uit waarom.