Merg & Been: 10 goede voornemens voor meer pret in bed

  Leesduur min   |   Plaats reactie

  2018-01-01 08:00:25 1 januari 2018   |   Geschreven door:

Merg & Been: 10 goede voornemens voor meer pret in bed

"Mijn oma vaker bellen" of "Niet meer in mijn neus peuteren" zijn goede voornemens voor saaie mensen

De dames Merg & Been zijn beste vriendinnen met een wild single leven. Elke maandag geven ze hun ongezouten mening over mannen, seks, daten en alles wat daar bij komt kijken. Deze week is het hoog tijd voor een gezonde dosis zelfreflectie met tien sexy voornemens voor 2018!

Tinder1. Merg: Ik sta graag in het middelpunt van de aandacht en daarom lijkt me een trio met twee mannen die zich uitsluitend met mij bezighouden een mooi voornemen voor het nieuwe jaar. 1,2,3, let's do DP!

2. Been: Flossen is hartstikke goed voor je gebit. Maar niet met balhaar. In 2018 zeg ik daarom NEE tegen mannen die hun zak niet scheren, en JA tegen beter onderhoud van mijn ivoren wachters. Mijn tandarts zal apentrots zijn.

3. Merg: Orale seks is een groot goed. Maar de mannen die alleen maar tongue tricks willen ontvangen om vervolgens niet met hun mond bij mijn goocheldoos in de buurt komen, die laten we voor altijd in 2017. Dames gaan voor!

4. Been: Het is eigenlijk een verspilling van zo veel talent en door de jaren heen geperfectioneerd geraffineerd acteerwerk (step aside, Meryl Streep), maar in het nieuwe jaar ga ik geen orgasmes meer faken. Dan maar geen Oscar, zucht.

5. Merg: Mijn mantra: “ik ga echt geen fortuin uitgeven aan kittige stoeipakjes want dat heb je toch altijd maar één minuut aan en dus wend ik me maar tot het comfortabele, hyperkinderachtige aanbod van de blauwe kinderarbeidgigant" gaat in het nieuwe jaar echt de prullenbak in. Dood ga je immers ook en geile lingerie is goed voor je zelfvertrouwen en prettig voor beide partijen, zegmaar.

6. Been: Meer bewegen! De sportschool is voor irrirante health freaks dus we doen het lekker op de huis-tuin-en-keuken manier. Voornemen: actiever zijn in de slaapkamer en er niet langer bij liggen als een dode mossel. Kom maar op met die reverse cowgirl anal. Ja ja, je leest het goed; zelfs m'n kringspier zal eraan moeten geloven in 2018. #sexercise #fitgirl #uitwijdenistoewijden

7. Merg: Al sinds ik uitga, wil het nog weleens gebeuren dat ik om 04 uur dronken met een totaal willekeurige gast tegen de muur van een zweterige kroeg sta te tongworstelen. Op je 16e is dat nog semi geaccepteerd, loop je tegen de 30 dan is het gewoon treurig. Daar gaan we dus (proberen) mee te stoppen in 2018!

8. Been: Ik neem me voor om me vanaf nu meer als een dame te gedragen, al weet ik niet precies hoe dat moet. Iets met geen keiharde boeren laten in restaurants ofzo.

9. Merg: Nog even en ik zie de SOA-dokter vaker dan mijn eigen moeder. Ik neem me nu dus écht voor om vaker condooms te gebruiken en mezelf een heleboel geld en HIV te besparen.

10. Been: Dit jaar heb ik door schade en schande geleerd dat het geen briljant idee is om iemand van Tinder uit te nodigen om bij mij thuis te komen neuken. Neen, óók niet als hij belooft wijn mee te brengen. Dat dit is uitgelopen op een regelrechte ramp kun je HIER lezen. In 2018 wordt er weer volop gekeesd, gekrikt, gebatst en geketst, maar dan zonder genaaid te worden.

Last but not least, nemen we ons voor om ook in het nieuwe jaar onze schandalen met je te delen! Vergeet dus niet om elke maandag onze column FF te checken.

We wensen je een spetterend, spuitend en SOA-vrij 2018! #lekkerfris

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Deze films moet je echt FF checken in januari

Dit zijn de vermakelijkste films van januari