11 bullet proof tips om je ongestelde vriendin te vriend te houden

  Leesduur 3 min   |   1 reactie

  2017-09-27 14:26:56 27 september 2017   |   Geschreven door:

11 bullet proof tips om je ongestelde vriendin te vriend te houden

Het kost wat bloed, zweet en tranen, maar dan heb je ook wat

Relaties zijn een zaak van geven en nemen. Een week per maand zal je dat mannelijke ego van je opzij moeten zetten want wanneer we ongesteld zijn, kan je ons beter te vriend houden. Die onheilspellende combinatie van fragiel weeskatje en pitbull met hondsdolheid is immers niet iets om mee te fucken, en onze tolerantie voor jouw liefbedoelde plagerijtjes en "lollige" opmerkingen, kan zomaar, BOEM, dalen tot ver onder het vriespunt. Het ene moment is alles koek en ei, een tel later kunnen we je wel wurgen. Dit hoef je niet proberen te begrijpen, maar we vragen je vriendelijk om het wel te accepteren, want het is nou eenmaal zo. Dus je mag best een beetje slijmen, dat vinden wij erg fijn. Daarom speciaal voor de mannen, 11 bullet proof tips om ons happy te houden wanneer we ongesteld zijn, voor zover dat mogelijk is dan.Disclaimer: We houden zielsveel van je en willen je daarom, voor je eigen veiligheid, op het hart drukken om je sarcasme lekker voor je te houden deze week. Anders is ons slipje niet de enige plek waar een bloedbad gaat plaatsvinden, en ja, dat is een dreigement. Kusje!

1. Wat je ook doet, ga nevernooit de discussie aan met een vrouw die ongesteld is. Gewoon niet doen. "Je hebt gelijk schat" is ALTIJD het juiste antwoord.

2. "Hier heb je 5 kg chocola, laten we The Notebook kijken, ik hou van je." Werkt altijd. De volgorde mag je zelf bepalen.

3. "Schat, ik sta in het Kruidvat, heb je iets nodig? Maandverband, Ibuprofen, tissues, twaalf zakken raar zuur snoep..?" Wees deze week een beetje extra attent, want zodra jij op sterven ligt (met andere woorden, lijdt aan man flu, ahhh gossieee) weet je dat je ons net zo hard nodig hebt.

4. "Nee liefje, het is niet gek dat de Page reclame je aan het huilen maakt omdat het hondje zo schattig is." En beter kom je geloofwaardig over, anders zwaait er wat.

5. "Natuurlijk vind ik het helemáál niet genant om XXL tampons voor je te kopen!" Ik herhaal, sarcasme is uit den boze.

6. "Je bent de mooiste vrouw ter wereld"!!! Dit horen we natuurlijk het liefst elke dag, ook als we niet uit onze doos bloeden. Maar wanneer we ons lelijk, opgeblazen en godsgruwelijk belabberd voelen, kunnen we die extra ego boost enorm waarderen. Minimale inspanning, maximaal resultaat. We weten immers allemaal wat een vrouw doet als ze blij is met haar vriend. Wink wink.

7. "Tuurlijk ben je ook sexy in die enorme katoenen onderbroek!" Een beetje liegen mag in zulke gevallen heus wel. Dat doen wij ook als we zeggen dat het 'niet erg' is dat je hem niet omhoog krijgt, of wanneer je weer eens na twee seconden bent klaargekomen.

8. "Vies? Welnee! Een echte schipper bevaart ook de Rode Zee." Ook al hebben we gedurende de tijd van de maand niet altijd even veel zin in hanky panky, is het toch fijn om te horen dat je ons woest aantrekkelijk vindt. Zonder pushy te zijn, uiteraard. Enneh, wie weet zeggen we wel ja.

9. Een simpel "sorry" kan wonderen verrichten. Ook als jij gelijk hebt. Thank me later.

10. "Zal ik je masseren?" En dan wel echt even de handjes uit de mouwen he mannen. Niet drie minuten half afgeleid met één hand slap in onze rechterschouder knijpen.

11. Wil je écht dikke punten scoren? Dan is "ga maar lekker op de bank liggen, ik kook wel" het toppunt van ridderlijkheid. Al helemaal als het eigenlijk haar beurt is om te koken. Je weet wat ze zeggen: happy wife, happy life!

BONUS TIP: Het zal je misschien verbazen, maar jouw "mening" over menstruatie interesseert ons, vreemd genoeg, bijzonder weinig. Bewaar daarom hoogstaande uitspraken als "in sommige culturen moeten ongestelde vrouwen vijf dagen achter het maïsveld in de vrouwenhut, waarom kan dat bij ons niet" liever voor je vrienden, als je niet onthoofd wilt worden tenminste. Love you!

Lees hier 5 dingen die je NIET tegen je vriendin moet zeggen als ze ongesteld is.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Check dit FF studeert: 5 apps die studeren een fluitje van een cent maken

Taken delegeren aan je sjongste was al leuk, maar nu ook makkelijk!