Welkom in de sciencefictionwereld van de ideale treinreis

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-05-16 08:27:31 16 mei 2017   |   Geschreven door:

Welkom in de sciencefictionwereld van de ideale treinreis

Doe je ogen dicht en droom...

Ergernissen in de trein, we kennen ze allemaal. Maar hoe zou het zijn als we ze nooit zouden hebben, dus als het leven in de trein echt perfect zou zijn? Moeilijk voor te stellen! Doe tijdens je volgende treinreis je ogen dicht en probeer je voor te stellen hoe het ook zou kunnen zijn.

In de perfecte trein heeft iedereen een zitplaats, zelfs in de spits. Niemand hoeft te staan in de gangpaden of op de balkons. Mensen vallen niet tegen elkaar aan door hobbelige rails. Er staan geen tassen op de zitplaatsen, dus je hoeft niet te vragen of iemand zijn tas weg wil halen. De vloer is namelijk zo schoon, dat niemand behoefte heeft om zijn tas op een stoel te zetten.

Verdwaalde Metro
Niet alleen de vloer is schoon, ook de tafeltjes en de stoelen. Nergens omgevallen koffiekopjes of rotzooi, want de prullenbakken zijn groot genoeg voor meer dan één lege koffiebeker. De enige rommel die je tegenkomt is een verdwaalde Metro, die een vriendelijke medereiziger voor jou heeft achtergelaten. Deze medereiziger kan namelijk perfect inschatten waar jij behoefte aan hebt. Zo weet hij dat hij niet uitgebreid naast jou moet gaan zitten eten terwijl jij honger hebt en zal hij geen gesprek met je willen beginnen om 7.30 uur.

Stinkende honden en nagellak
Wat ook fijn is, is dat je op dat vroege tijdstip altijd nog in de stiltecoupé kunt gaan zitten. Iedereen die daar zit, heeft namelijk de bordjes gelezen en doet daarom zijn uiterste best om de stilte in deze ruimte te behouden. Zo kun je rustig nog even de krant lezen of een dutje doen. Dit alles zonder dat je gestoord wordt door nare geurtjes van zwetende mensen, stinkende honden of nagellak. Je medereizigers zijn namelijk met keurig gelakte nageltjes van huis vertrokken, waardoor zij dit niet meer in de trein in orde hoeven te maken.

Niet persen
In de ideale trein weet de medereiziger dat hij zichzelf niet de trein in hoeft te persen, want er is voldoende plaats voor hem en alle andere medereizigers. De trein staat namelijk ruim op tijd klaar op het perron, waardoor iedereen rustig in kan stappen en de trein gewoon op tijd kan vertrekken. Zo beginnen alle reizigers met een goed humeur aan hun treinreis, wat een goede invloed heeft op hun omgang met medereizigers en hun humeur voor de rest van de dag.

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Beveiliger Jeffrey: "Van vrouwen krijg ik bijna nooit fooi"

Zo is het om als bewaker in een kroeg te werken