Deze types kom je op elk festival tegen

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2018-05-06 12:58:36 6 may 2018   |   Geschreven door:

Deze types kom je op elk festival tegen

Sowieso spot jij ze allemaal deze zomer!

Het festivalseizoen is weer los! We mogen weer een hele zomer lang knallen op de vetste festivals en dansen tot we niet meer kunnen. Elk festival is anders maar deze types kom je ongetwijfeld tegen op elk festival.

De druggie
Deze persoon geniet het allermeeste van festivals als hij of zij wat genotsmiddelen mee heeft. Vaak te herkennen aan een kekke zonnebril (of gigantische pupillen), strakke kaken, een flesje water in de hand en een groepje vrienden die er net zo bij staan.

Insta-influencer
Deze man of vrouw komt met maar bijna één doel voor ogen: de perfecte Instagramfoto, het perfecte Snapchatverhaal en natuurlijk een mooie nieuwe profielfoto op WhatsApp. Ze staan het merendeel van de tijd met hun telefoon in hun hand en genieten daardoor bijna niet meer van de muziek. Het is handig om een Instagram-fanaat in je groep te hebben want ze maken goede foto’s, maar echt gezellig is het niet.

De sportschool-boy
De sportschool-boy heeft het hele jaar naar het festivalseizoen toegewerkt. Zodra de temperatuur boven de 18 graden stijgt, een klein zonnestraaltje zijn gezicht raakt of het ook maar een beetje warm is, trekt deze man zijn shirt uit.

Lost granny
Op elk festival zie je wel een paar oude mensen. Ze zijn óf enorm verdwaald en lopen een beetje verdwaasd rond, óf ze weten precies waarvoor ze hier kwamen: lekker dansen en zich jong voelen. Ze komen vaak in hun eentje maar zijn soms met een partner in crime.

Newbies
De freshies op een festival: het is hun eerste of tweede festival en ze zijn dus ook erg benieuwd. Ze doen het meestal rustig aan met de muntjes en je zult ze niet zo snel onder invloed van wat dan ook zien. Schattig en helemaal niet erg: we zijn allemaal jong geweest en we moeten ergens beginnen!

Danser
Goede gympen, comfortabele kleding en soepele heupen gezien? Dan heb jij de danser gespot! Komt naar het festivals puur om te dansen en dat kan hij/zij ongelofelijk goed. De show wordt gestolen waar je bij staat maar dat is niet erg, want hij/zij heeft daar enorm veel plezier in.

De fanatiekeling
Als je met de fanatiekeling naar een festival gaat, weet je zeker dat je NIKS zult missen. Deze persoon heeft al van te voren een hele planning gemaakt over waar ze wanneer gaan staan en wanneer er tijd is om drankjes te halen. Ze nemen de muziek uiterst serieus en dat zal je dan zeker ook merken. Handig, maar enorm relaxed is het niet.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Is de ondergang van ‘The Flying Dutch’ het begin van festivalmoeheid in Nederland?

... een dagje festivallen was nog nooit zo duur