De huiveringwekkendste spookhuizen van het land

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-10-24 08:58:09 24 oktober 2017   |   Geschreven door:

De huiveringwekkendste spookhuizen van het land

Absoluut niet voor watjes

Spinnen, clowns, messen, bloed.. Jawel, het is weer bijna Halloween. Zin om jezelf eens echt even goed bang te laten maken? Check deze spookhuizen FF.

Halloween Nightmares
Waan je in een doolhof van angst in het grootste spookhuis van de Benelux. Met het thema “Horror Circus” is dit Utrechtse spookhuis niet geschikt als je bang bent voor clowns. De wandeling is maar liefst anderhalve km lang (hoef je mooi niet meer naar de sportschool). Dik honderd acteurs zullen hun uiterste best doen om jou in je broek te laten poepen van angst. Wees gewaarschuwd: er is al een bezoeker per ambulance opgehaald.

Halloween Nightmares, The Wall Utrecht. €15,-. Met Halloween pakken ze extra uit en betaal je 5 euries toeslag. Open t/m eind december.

Tsjernobyl-spookhuis
De oude Honig fabriek in Eindhoven is tijdens Halloween het decor van het Tsjernobyl-spookhuis. De wat?! Deze naam is gebaseerd op een Oekraïense kernramp in de jaren ‘80.
Je bent slachtoffer van de radioactieve straling waarop een arts je eens even fijntjes na zal kijken. Hierna te bang geworden om verder te lopen? Geen probleem, je tocht wordt per rolstoel vervolgd. Vastgebonden, dat dan weer wel.

Honig Halloween Nights, Laserloods Nijmegen. €12,-, 27 t/m 29 oktober.

Night of Darkness
Van Belle en het Beest tot Assepoester, in The Haunted Fairy Tale kom je ze allemaal tegen. Alleen zijn ze niet zo aardig.. Of wat dacht je van het Lucifer Hotel, waarin de gasten de nieuwe bezoekers grijpen. Met Night of Darkness pakt Beverwijk uit met maar liefst vier spookhuizen. Zin om de beentjes te strekken? Je kunt ook een route boeken waarbij je drie spookhuizen afgaat. Maar denk maar niet dat je in deze Scare Zone veilig bent.

Night of Darkness, Beverwijk. Twee spookhuizen vanaf €15,-, wandeling met drie spookhuizen vanaf €24,50 (afhankelijk van het tijdstrip). 3-4 november.

Walibi’s Halloween Fright Nights
Walibi Holland is toch wel de baas der bazen op het gebied van spookhuizen. De hele oktobermaand staat in het teken van spoken, clowns, messen en jawel: Halloween. Het park zelf is tijdens Fright Nights één groot griezelterrein, maar mocht dat niet genoeg voor je zijn kun je je lol op in vier haunted houses. Wat dacht je van Haunted Holidays? Hopelijk ben je geen bange schijterd, want dan zal Sinterklaas en Kerstmis nooit meer zoet en vredig zijn. Naast de haunted houses zijn er nog twee spookhuizen (oké, volgens Walibi “experiences”, goed marketingverhaal) waar je vrijwillig bang gemaakt kunt worden. Nieuw dit jaar is Below, waarbij je in een groep van zes een hardnekkige ongedierteplaag moet bestrijden. Hopen maar dat er geen echte insecten in zitten. Vorig jaar introduceerde het pretpark The Clinic, die ook dit jaar  terugkeert. Dr. Adams neemt je in deze attractie ALLEEN mee op een brancard. Vervolgens onderga je een bizarre operatie die niet goed afloopt. Een lijkkaartje, de duivel boven je hoofd: de verhalen over The Clinic zijn niet misselijk.

Halloween Fright Nights, Walibi Holland. Haunted houses: €6,- - Experiences: €15,- -Prijzen zijn exclusief toegangskaartje. Open t/m 29 oktober.

 

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Last van een dinsdagdip? Test het hier!

... want het knallen op ADE heeft er misschien wel ingehakt