Leesduur 4 min   |   0 reacties

  6 april 2017   |   Geschreven door: Joep Dohmen

Acht Tinder-profieleigenschappen die averechts werken

Steekwoorden, snapchatfilters en Afrikaanse kindjes zijn een no-go

We willen bijna allemaal wel een spetterende love-buddy. Hiervoor bestaat een vleeskeurings-app die we allemaal kennen: Tinder. Dagelijks swipen miljoenen mensen over de wereld het ene na het andere profiel weg in de hoop de ware te vinden. Opvallen met je profiel is dan ook knap lastig geworden. Check dit FF onderzocht op de redactie welke acht Tinder profieleigenschappen dus niet meer kunnen, en waarschijnlijk tot een swipe’je de verkeerde kant op leiden. Bedankt ons later maar!

1. ‘Kijk mij eens op een foto staan met zwarte kindjes’ Wat zegt dit over jou? Dat je een goed mens bent? Mwah. Het is inmiddels een cliché geworden, en pochen over je weldoenerij maakt je echt niet aantrekkelijker.

2. ‘Ik hou van reizen, sushi en leuke dingen doen’ No shit! Ik hou dus echt totáál niet van leuke dingen doen.

3. Filosofische teksten Het is Tinder, vergeet dat niet. Bewaar je diepzinnige levenswijsheden liever tot het moment dat je in real life met je crush naar de sterren staat te kijken.

4. Foto’s met kinderen en de tekst ‘maar het is niet mijn kind hoor’ Nee. Je wordt niet leuker van een foto met je schattige nichtje.

5. Snapchat foto’s Tuurlijk, iedereen wordt knap met die verdomde Snapchat-krans. En ‘HA-HA’, daar ben je een hond. Je bent vast zelf leuk genoeg om normale foto’s te plaatsen, dus doe dat dan ook.

6. Steekwoorden “Festivals | Sushi | Uitgaan | Reizen | Drankjes doen”, als je kort-en-krachtig wil zijn, kom dan met iets origineels dat écht iets over je zegt.

7. Groepsfoto’s Iene-miene-mutte, moeten we dan maar gokken wie je bent?

8. Foto’s met BN’ers, met dure auto’s of op een exotisch eiland … en nu sta je de smerige opgestapelde afwas in je studentenhuis te doen. Keep it real!

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Méér leven door kleiner wonen in Tiny Houses

En ook: minder schoonmaken!