De vijf mooiste Instagramaccounts om bij weg te dromen als het regenachtig lenteweer is

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-05-02 08:56:38 2 mei 2017   |   Geschreven door:

De vijf mooiste Instagramaccounts om bij weg te dromen als het regenachtig lenteweer is

Van deze accounts ga je vanzelf keihard schijnen

Leven in het koude Nederland valt in de lente niet altijd mee. Om druilerig lenteweer soms even te kunnen vergeten, is het weleens fijn om weg te dromen bij beelden van warme, zonnige en prachtige plaatsen in de rest van de wereld. Wij hebben voor jou vijf travelinstagramaccounts verzameld waarmee je even heerlijk bij weg kunt dromen.

1. @tuulavintage
“Not all those who wander are lost” is al jaren haar “thema” op Instagram en op haar site tuulavintage.com waarop ze blogt over haar outfits en haar reizen. Jessica Stein is geboren in Australië en reist de hele wereld over. Op haar Instagram weet ze alles prachtig vast te leggen en aan variatie genoeg: ze reist van hot naar her, maar meestal komt ze toch wel op zonovergoten plekken. Op dit moment verwacht de blonde schone een kindje.

2. @gypsea_lust & @doyoutravel
Wanneer je op de accounts van gypsea_lust en doyoutravel kijkt, word je meteen ontzettend jaloers. Dit stel heeft elkaar leren kennen op een persreis en is sindsdien onafscheidelijk. Living the dream dus. Tijdens hun reizen maken ze onder andere mooie foto’s in samenwerking met bedrijven en verdienen zo genoeg geld om te reizen, reizen en nog eens reizen. Dit stel bevindt zich daarnaast eigenlijk altijd wel in de buurt van een zonovergoten strand, dus plaatjes genoeg om bij weg te dromen!

3. @landlopers
Matt Long is de beste man achter dit Instagramaccount en houdt naast dit account ook nog een blog bij. Matt heeft oog voor mooie foto’s en weet met zijn Iphone de mooiste beelden vast te leggen. Ook reist Matt de hele wereld over en lijkt, afgaande op zijn foto’s, voornamelijk van warme en zonnige plekjes te houden. Daarnaast schrijft Matt bij iedere foto een kort verhaaltje over de plek op de foto met bijvoorbeeld tips over die plek of tips over het maken van mooie foto’s.

4. @lepostcard
Ben jij die echte, zon-, zee- en strandliefhebber? Dan is dit account echt wat voor jou! Op het Instagramaccount van lepostcard worden voornamelijk, je raadt het al, echte postcardplaatjes gepost. Helderblauwe zeeën komen iedere dag voorbij, aangevuld met een vrolijke en kleurrijke cocktail, een palmboompje hier en daar en een zachte hangmat die net boven de zee hangt wordt ook niet vergeten. Verlangen naar een fijne uitrustvakantie is gegarandeerd wanneer je naar dit account staart. De ultieme plek om eventjes weg te dromen.

5. @triphacker
Dit wat stoerdere account bevat eveneens heerlijk tropische foto’s, maar staat daarnaast ook vol met filmpjes van verschillende prachtige plekken die Clint Johnson, de man achter triphacker, heeft bezocht. Clint geeft net als Matt vaak tips bij zijn foto’s en praat voornamelijk over manieren om goedkoop op reis te gaan. Ideaal dus als je van budgetreizen houdt! Clints Instagram staat vol met wat ruigere foto’s en zal dus vooral voor de mannen een leuk account zijn om te volgen en ideeën op te doen over reizen.

triphackr1

Nog meer leuke en zonnige travelaccounts om te volgen: @lucianarose, @chasingthesunseries, @shotbygrace en @polGraagkadotpassport

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Op deze festivals vier je de vrijheid fantastisch

Wat doe jij op 5 mei? Wij lichten 6 van de 14 bevrijdingsfestivals voor je uit