Waarom komkommertijd eigenlijk best leuk kan zijn

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2017-08-18 11:04:57 18 augustus 2017   |   Geschreven door:

Waarom komkommertijd eigenlijk best leuk kan zijn

En hoe jij daar zelf voor kunt zorgen!

Komkommertijd! Ik dacht dat dat betekende dat je in de periode gewoon de lekkerste komkommers in de schappen zou kunnen vinden. Dat er geen betere tijd was voor een heerlijk fris stukje groente waar je niet vol van raakt en voor 97% uit water bestaat. Zo, weet je dat ook weer. 

Maar nee, het ging over die andere komkommertijd. Die tijd waarin alles wat op televisie komt of vanuit politieke hoek aan komt waaien een beetje leeg is. Het nieuws wordt luchtiger. Een muggenplaag waar een kleine discussie over ontstaat en een verdwenen eend waarvoor, net als bij een kat, de posters in een klein dorp op elke lantaarnpaal schijnen te hangen. Het is zoiets als die langsrollende hooibalen in een Western film (in het Engels noemen ze die tumbleweed, weet je dat ook weer). Ze zijn er alleen om de leegte op te vullen, dat idee.

Ik schets nu dan wel een heel sombere periode, maar eigenlijk is al die leegte helemaal zo gek nog niet. Deze tijd is er om lekker stil te staan bij een leven gevuld met opvulling om de opvulling. Geeft jou lekker de tijd om nieuwe opvulling te vinden. En dat kun je zo luchtig maken als je zelf wilt.

Wil jij ook altijd alles weten?

Check dit filmpje FF!

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Verras je geliefde met deze ultieme zwijmelnummers op de dag van de romantische muziek

Knuffelrock is er niets bij