Merg & Been: Stel, je zet alle mannen waarmee je ooit naar bed bent geweest op een rij...

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-12-04 16:38:57 4 december 2017   |   Geschreven door:

Merg & Been: Stel, je zet alle mannen waarmee je ooit naar bed bent geweest op een rij...

Een nuchter, real life overzicht van alle mannen waarmee je ooit iets hebt uitgespookt. Genieten.

De dames Merg & Been zijn beste vriendinnen met een wild single leven. Elke maandag geven ze hun ongezouten mening over mannen, seks, daten en alles wat daar bij komt kijken. Deze week droomt Merg over het gebruiken van haar One Night Stands om iets van haar Bucketlist te schrappen.

TinderAls mensen vragen: “Merg, wat wil je ooit zeker nog doen in je leven?”, dan antwoord ik altijd: “Bungeejumpen vanaf een gestoord hoge brug.” Als ik namelijk zeg dat ik het liefst alle mannen waarmee ik het ooit heb gedaan op een rij wil zetten om als een volleerd jurylid van een schreeuwerig showbizzprogramma kritisch te kijken naar de overeenkomsten en verschillen tussen deze verzameling mannelijk schoon (en troep) om ook nuchter een goed overzicht te krijgen van wat voor types ik zoal mee naar huis neem, dan krijg je van die verbaasde blikken met een nare, veroordelende ondertoon.

Niet dat uiterlijk nou álles zegt over wat voor type je bent. Om mijn overzicht en bucket list compleet te maken, zou ik daarom bij al deze mannen ook graag een kijkje thuis nemen á la MTV's Room Raiders. Behalve dat ik af en toe seks heb met vreemde mannen, kom ik niet zo vaak bij ze thuis. Wanneer ik na een avondje tongen met een gast vermoed dat het wel eens op meer zou kunnen uitdraaien, vraag ik hem het liefst mee naar míjn huis. De vrees voor een verborgen, vochtige SM-kelder met venijnige haken aan het plafond is groter dan de vrees dat hij ’s ochtends een havermoutje mee-eet.

Sexy ochtendwalm
Laatst won de alcohol het weer eens van mijn gezond verstand en ging ik met een jongen mee die na een behoorlijk sportieve nacht om half 10 de wekker had gezet omdat hij naar voetbal moest. Hij had blijkbaar nog niet genoeg bewogen.

“Blijf jij nog maar lekker liggen, hoor. Je kunt de deur gewoon achter je dichttrekken.”, zei hij toen hij zijn imposant lange haar in een knot knutselde. Een tatoeage van een Ohm teken piepte boven zijn t-shirt uit. Ik wreef mijn mascara nog wat verder op m’n wangen en zuchtte eens diep. Blijkbaar vertrouwde hij er na één nacht kennismaken op dat ik mijn billen niet aan al zijn schone handdoeken zou afvegen. Of erger. “Ja, vind je dat niet erg?”, murmelde ik met een altijd sexy ochtendwalm. “Nee hoor, geen probleem. Ik zie je!” En weg was ie.

Lekker new age
Nu pas deed ik mijn ogen echt open, keek eens goed om me heen en ging op onderzoek uit. Waar waren die handige Room Raiders inspectiekoffertjes als je ze nodig had? Aan de muur van de slaapkamer hing een laken met een enorme new age-achtige tekening van de zon (beter dan vleeshaken, dat wel). Op het nachtkastje lagen pakweg dertig kralenkettingen met grote rode en turquoise stenen en in de woonkamer telde ik zes Boeddha’s. Ik maakte er foto’s van, stuurde ze naar twintig vriendinnen, gierde het uit en trok de deur achter me dicht.

Deze jongen met zijn grote knot en Boeddhistische tattoo bleek ook écht een hippie, dat type was nieuw in de mannenrij.

Misschien moet ik me toch maar focussen op het bungeejumpen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Deze zes types kom je tegen tijdens het Sinterklaasspel

Wie komen er alle jaren...