Merg & Been: Over kneuterige situaties tussen de lakens

  Leesduur 2 min   |   1 reactie

  2017-08-07 15:49:00 7 august 2017   |   Geschreven door:

Merg & Been: Over kneuterige situaties tussen de lakens "waar je later om lacht"

Lees elke maandag de spraakmakende columns van Merg & Been

De dames Merg & Been zijn beste vriendinnen met een wild single leven. Elke maandag geven ze om de beurt hun ongezouten mening over mannen, seks, daten en alles wat daar bij komt kijken. Deze week deelt Merg een paar onhandige sekssituaties.

Tinder

Seks een opmerkelijke bezigheid. Twee naakte lichamen die elkaar betasten, vastpakken, zoenen, likken, bijten, zuigen, slaan, vastbinden en versmelten, zodat niemand meer weet waar de één eindigt en de ander begint om vervolgens in symfonie kreunend tot een haast surreëel hoogtepunt te komen terwijl de licht seniele buurvrouw van vier hoog zich afvraagt waarom het fotolijstje van wijlen herdershond Thor zo wiebelt op het dressoir. 

Ik had Bouqetreeksschrijfster moeten worden.  Nee maar echt, seks is fantastisch. Soms is het ook raar en grappig. Nu wil je voorbeelden. Gelukkig ben ik de beroerdste niet. 

Stel, je zit net lekker in de flow, je ligt op je rug met je benen opgetrokken en meneer is lekker aan het raggen, niks aan het handje, genieten. Tot hij ineens, onverwacht en vol enthousiasme -per ongeluk, dat wel- een uitstapje maakt naar het einde van de endeldarm. Huilen. Hard cover boek van Fifty Shades tegen z'n kop. Als een stuiterbal de kamer door met je handen om je billen en gillen dat je nooit meer seks wilt. Hij huilen. Vijftien minuten later de sekscapade rodeo style (want relatief veilig voor mogelijk verkeerde afslagen) eindigen. Opgelucht slapen.  

Een typisch gevalletje van "later lach je er om."  

En zo is de bodem van de kneuterige sekssituaties nog niet in zicht. Wat te denken van een restant van een zorgvuldig in elkaar gedraaid hoofdgerecht op meneer z'n geslacht na een intense sessie fellatio doen? Of dat hij de romantische woorden "zaad in je kut, zaad in je kut" op luid volume in je oor schreeuwt als hij zijn hoogtepunt bereikt? Of dat je voor het moment supreme met je One Night Stand besluit om nog héél even je doos te scheren omdat die jungle daar inmiddels Amazone-achtige vormen aanneemt, maar je met een oorlogsveld op je venusheuvel terugkeert want dronken en een nieuw scheermes? Of  dat je (kut)scheten laat en in lachen uitbarst tijdens de daad, of dat je je in de douche in alle mogelijke bochten wringt om steamy sex te hebben en tot de conclusie komt dat je te zwaar bent om tegen de muur te worden opgetild (lees: dat hij meer naar de gym moet gaan) of dat hij te kort is om een voorovergebogen doggy tot een goed einde te brengen. Of...ja. You get it.  

En Thor bleef maar wiebelen.  

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Deze 19 schandalige geheimen kunnen het daglicht niet verdragen

Een wijs man zei ooit: it wasn't me