Merg & Been: Naakte Aantrekkingskracht

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2018-03-12 17:00:07 12 march 2018   |   Geschreven door:

Merg & Been: Naakte Aantrekkingskracht

Vergeleken met 'Naked Attraction' is Tinder maar een schattige vleeskeuring

De dames Merg & Been zijn beste vriendinnen met een wild single leven. Elke maandag geven ze om de beurt hun ongezouten mening over mannen, seks, daten en alles wat daar bij komt kijken. Deze week verbaast Merg zich over een wel heel vlezig tv-programma.

Tinder

Het was tijdens een heerlijke me time donderdagavond dat ik langs de altijd subtiele zender RTL 5 zapte (oké dat is een leugen want ik zapte helemaal niet, ik zat gewoon hartstikke bewust ongemakkelijk te worden en tegelijkertijd intens te genieten van Tim zijn kapsel en Daniëlle haar accent bij T.I.) en mijn blik bleef hangen bij het programma ‘Naked Attraction’. Qua ik-krijg-er-spontaan-jeuk-van-niveau een beetje vergelijkbaar met ‘Sterren Springen’, maar dan zonder Patty Brard en zoals de titel doet vermoeden ook zonder badkleding. 

Het doel van dit -waarom verbaast het me niet- Britse programma, is dat een uitverkoren vrijgezel (met kleding aan) een date kiest uit zes potentiële, naakte kandidaten die in de spotlights in hokjes achter een gordijn staan opgesteld. Per ronde gaat het gordijn iets omhoog, worden de lichamen steeds verder onthuld en kiest de vrijgezel wie er moet vertrekken. Dat betekent dus dat je kan worden weggestuurd om je toevallig schilferige scrotum of groteske tepelschijven, terwijl je verder een engel bent met dik, glanzend haar en kuiltjes in je wangen.  

En dan vinden mensen Tínder een oppervlakkige vleeskeuring.

Wanneer de onfortuinlijke hangtiet of schuurzak dan is weggestemd, uit het hokje paradeert en een ontzettend goeie kop plus een oorgastische stem (want ook de stem blijft geheim) blijkt te hebben, zie je de vrijgezel verstarren en denken: “Aan wat voor kutprogramma doe ik eigenlijk mee?”  

“I felt so bad voting Sam away, he had such wonderful eyes and great charisma”, hoor je dan in het commentaar achteraf. Ja trut, jij vond zijn asymmetrische ballen blijkbaar belangrijker! 

PLORK
Aan het eind van het programma heeft de vrijgezel alle woekerende amazonewouden, X-benen, bolle navels en cellulitis weggestemd, waarna de uiteindelijke match vaak een PLORK (Prachtig Lijf Ontzettende Rot Kop) blijkt te zijn.  

Om de PLORK ook wat te gunnen, kleedt de vrijgezel zich om naar zijn of haar Adamskostuum, geven ze elkaar een hand en gaan ze samen op date. Nu mét kleding aan.   

Geef mij maar Tinder
Het mooiste aan ‘Naked Attraction’ is de epiloog die meer dan eens eindigt met zoiets als: “Sarah and James had a wonderful date together, but they seperated as friends.”  

Nee, geef mij maar gewoon de vleeskeuring van Tinder. Dan is dat scrotum tenminste lekker nog een verrassing.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Laura Barnhoorn: "Starters4Communities is echt meteen doen, doen, doen"

Laura vertelt hoe tof het is om meer te leren over sociaal ondernemen