Merg & Been: Mag ik je een sexy foto sturen?

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2018-01-29 11:30:52 29 january 2018   |   Geschreven door:

Merg & Been: Mag ik je een sexy foto sturen?

Een onverwachte 'dick pic' blijft een fascinerend iets

De dames Merg & Been zijn beste vriendinnen met een wild single leven. Elke maandag geven ze hun ongezouten mening over mannen, seks, daten en alles wat daar bij komt kijken. Deze week lees je wat Merg doet als zij een welbekende piemelfoto ontvangt.

Tinder

“Can I send you a sexy pic?”, was het derde (na “hey” en “what’s up?”) dat een jongen mij eens appte nadat ik hem in een mall in Texas had ontmoet. Op vakantie is zelfs een ordinaire Texaanse mall sprookjesachtig en dus was ik als een blok gevallen voor de charmes van deze e-smokerverkoper met zijn mierzoete babbel, gebruinde huid en smaragdgroene ogen. Toen hij mijn nummer vroeg, kon ik dan ook alleen maar denken aan hoe prachtig onze kinderen er wel niet uit moesten gaan zien. Terwijl ik “Sure” antwoordde, vroeg ik me af wat hij zou bedoelen met een “sexy pic”. Moest ik het zoeken in de categorie ‘naakt op een strandstoel met een zonnehoed over zijn beach ball set’ of toch meer in de richting van ‘sexy pik’?

Het laatste bleek het geval. Vrijwel direct nadat hij mijn berichtje had gelezen, vulde een close-up van zijn stijve geslacht mijn scherm. Alsof hij een mapje ‘sexy dick picks for girls I hustled at the mall’ in zijn favorieten had staan. Nadat ik was bijgekomen van de schrik (het ding was gróót én besneden) en een paar minuten in en uit had gezoomd, had hij inmiddels ook een zijaanzicht gestuurd. “You like it?”, vroeg meneer de complimentenvisser. “Yes, it’s nice” was het intelligentste dat ik er op dat moment uit kreeg. Zijn voorhuidloze lul wás ook best mooi als je niet teveel aandacht gaf aan de dikke aders en plukjes kroezig schaamhaar.Je kunt me een zeikerd vinden, maar toch had ik het sexyer gevonden als er iets meer te raden was geweest. Ik vroeg me af hoeveel vrouwen een nat slipje zouden krijgen van zulke plastische foto’s van een lekkere, maar verder onbekende fopsigarettenverkoper.

Hoerige bh
“You think it’s a good size for you?”, ging hij verder. Deze man liet er geen gras over groeien. “I think it’s on the border between pain and pleasure” leek me geen gezellig antwoord, dus ik zei: “I think it’s a perfect size.”

“Great. So, can you send me a sexy pic as well?” Zucht, die had ik natuurlijk kunnen zien aankomen. Als een groentje in het hele ‘sexy pic’-gebeuren trok ik mijn meest hoerige bh aan, duwde met man en macht mijn tieten tegen elkaar voor een zo groot mogelijke decolleté, zette de flits uit, dubbelcheckte dat mijn hoofd er niet op stond, maakte een foto en drukte op send.

“Sweet, and now one of your pussy plz”

Kut.

De schaamte voorbij
Stiekem vond ik dit fotospelletje best spannend, dus ik wrong me in 394 bochten om een zo flatteus mogelijke foto van mijn snoepwinkel te maken. Een selfiestick had ik niet, dus flatteus was nog een hele opgave. Toen dacht ik: schijt, hij geen gêne, jij geen gêne en ik drukte weer op send.

Hij was duidelijk wel een groot een liefhebber van plastische foto’s, want een paar minuten later kreeg ik een filmpje waarin hij kreunend de hele boel onderspoot.

“That’s hot. I’m going to sleep now”, zei ik naar waarheid terwijl ik mijn telefoon snel op stil zette.

Mezelf filmen terwijl ik klaarkom, dat leek me meer iets voor een tweede online date.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Laura stopt met roken: dag 28

Redacteur Laura stopt met roken en bezorgt jullie een hoop leedvermaak