Merg & Been: Je eerste vakantie zonder ouders

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2018-04-16 09:03:16 16 april 2018   |   Geschreven door:

Merg & Been: Je eerste vakantie zonder ouders

De realiteit is vaak net FF wat anders dan verwacht/gehoopt

De dames Merg & Been zijn beste vriendinnen met een wild single leven. Elke maandag geven ze om de beurt hun ongezouten mening over mannen, seks, daten en alles wat daar bij komt kijken. Deze week neemt Merg je mee naar haar eerste vakantie zonder ouders. 

Tinder

We kunnen allemaal nog wel onze eerste vakantie zonder ouders herinneren. Been en ik waren 17 en met een groep van in totaal 7 jongens en meisjes -middelbare school vrienden zoals ze dat noemen- , gingen we gewapend met familiepakken condooms de Noord-Westelijke Spaanse Costa op zijn kop zetten. Voor maar liefst elf dagen lang waanden we ons in 'Dutchie Shore', maar dan zonder de anabolen of überhaupt getatoeëerde biceps.
Zo’n zonnig, ‘wetteloos’ samenzijn is natuurlijk gemáákt voor een paar onvermijdelijke “expectations vs. realities”. 

Expectation (dag 1): “Ik vraag me af of die 36 Durex extra safe wel genoeg zijn. Maar anders hebben ze hier vast een drogist in de buurt.”
Reality: veegt beteuterd na 11 dagen de eerste stofdeeltjes van het ongeopende pak dat mogelijk nog zwaarder lijkt dan toen de vakantie begon.

Expectation: “Oohh Em Gee, die jongens waar we mee zijn, ja die zijn lief hoor, maar wát een kneuzen. No way dat ik daar ooit iets mee ga uitspoken.”
Reality: wordt na dag 3 gevingerd op het balkon door de fysiek en mentaal onaantrekkelijkste gast van de groep terwijl de rest zich vermaakt in een verouderd glijbanenpark.

Expectation: Terwijl je ligt te bronzen in de zon gescout worden op het strand omdat je zúlke excentrieke kuiltjes in je wangen hebt en je kuiten zo’n sensuele welving hebben.
Reality: in een dubieuze discotheek gevraagd worden om mee te doen aan een wet t-shirt contest (“de winnaar krijgt een bunjeejump cadeau!”), met drie Tequila in je mik “ja” zeggen om vervolgens van de in totaal drie deelnemers niet te winnen. Er riepen zelfs mensen BOEEE.

Expectation: dat de mannelijke vrienden waarmee je vakantie viert er op zijn minst allemaal zo uitzien:

Check dit FF

Bron: Instagram

Reality: dat deze mannen een zwembroek/boxershort dragen die zó los zit dat ze jou regelmatig een genereus kijkje gunnen in hun baby roze en ongeschoren scrotum.

Expectation: dat alle mannen van de groep zorg besteden aan hun uiterlijk en bij het uitgaan fris voor de dag komen.

Check dit FF

Bron: Instagram

Reality: “In de zee zwemmen is toch hetzelfde als douchen?”, zei een van de 'Dutchie Shore' deelnemers terwijl hij geen spier vertrok. Een duik in de zee later, was zijn halve been bevlekt met olie. Douchen is ook zó overrated.

Expectation: 

Jersey Shore

Reality: 

Check dit FF

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Zo zag jouw Koningsdag er vroeger uit

Zei iemand daar vrijmarkt?