Merg & Been: Hiermee zou Tinder echt geweldig worden

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2018-01-15 16:12:35 15 januari 2018   |   Geschreven door:

Merg & Been: Hiermee zou Tinder echt geweldig worden

Betrouwbaar kunnen Tinderen, wie wil dat nou niet?

De dames Merg & Been zijn beste vriendinnen met een wild single leven. Elke maandag geven ze hun ongezouten mening over mannen, seks, daten en alles wat daar bij komt kijken. Deze week lees je wat voor Tinder feature het swipen een stuk leuker zou maken.

Tinder

Laatst ging ik eten met een paar vriendinnen en één daarvan, laten we haar Julia noemen, vertelde toen een frustrerend Tinderverhaal: gevalletje veel woorden, geen daden. Zij had namelijk een match met een zogeheten “leuke kerel” en deze beste jongen bleek niet alleen fotogeniek, maar ook nog een gezellige gesprekspartner. Met de disfunctionele layout en dito notificaties van de Tinderchat is dat best bewonderenswaardig.

Julia verbleef voor werk een maand in het buitenland, waardoor zij niet in staat was snel af te spreken, maar dat leek de leuke kerel niet te deren en zij praatten dagelijks samen vrolijk verder. Eenmaal terug in Nederland, had Julia veel sociale verplichtingen, waardoor ze pas de week erop tijd had voor de leuke kerel. Ook dat vond hij goed.

Het moment suprême
“Heerlijk, eens een kerel die niet zo claimerig is!”, zuchtte ze, toen nog bádend in onwetendheid. Zij deed hem vervolgens een concreet voorstel om na bijna zes weken chatcontact elkaar dan eindelijk in real life eens de onderbroek van het lijf te vragen.

“Sorry, ik heb het toch te druk met werk enzo, waardoor ik niet meer kan afspreken”, was het antwoord van de “leuke kerel”.

Zes (!) weken wissel je dagelijks hele opstellen met elkaar uit via de chat en nu het erop aankomt heb je het te druk met werk? Zeg dan dat je zevenjarige cavia met vijf poten geopereerd moet worden aan staar in een gespecialiseerde kliniek en dat je daarom nog wel even uit de running bent, maar dit?

DE oplossing voor een betrouwbare tijd op Tinder
“Ppff, waarom kun je op Tinder eigenlijk geen reviews achterlaten?”, zuchtte een andere vriendin terwijl ze jaloersmakend theatraal met haar ogen rolde en nog een hap linzensoep nam.

Bingo. Dat zou fan-tas-tisch behulpzaam zijn. Waarom Airbnb, IENS en Tripadvisor wel en Tinder niet? Wat is dat eigenlijk voor discriminatie? Ik zie het helemaal voor me:

“Leuke kerel” ⭐️
“Wil je gezellig kletsen via de chat, maar moet je er niet aan dénken om iemand in het echt te ontmoeten? Goed nieuws, want dat gaat ook niet gebeuren met “leuke kerel”! Zijn hobby is om jou behoorlijk lang aan het tekstuele lijntje te houden om vervolgens te druk te zijn om te kunnen afspreken met zijn werk als data analist van Astro Tv. Ik denk dat hij een kleine heeft.”

Lucas ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Jammer dat ik geen zes sterren kan geven! Lucas is een echte gentleman, hij betaalt zonder gezeur voor de hele eerste date (ja, óók als jullie iets “duurs” gaan doen zoals eten bij een echt restaurant inclusief dessert) en ook in bed is hij everything a girl could wish for (kuch kuch, HIJ BEFT JE 30 KEER KLAAR ACHTER ELKAAR, kuch kuch). Helaas voor mij ben ik op zoek naar een iets ruiger persoon, maar ik wens Lucas de mooiste match van Nederland.”

Daley ⭐️⭐️
“In het begin lijkt hij een vlotte babbel te hebben, maar daar blijft niks meer van over als hem vraagt een dominerende rol in bed aan te nemen. Handboeien had hij nog nooit gebruikt en hij wilde me niet eens rimmen! Die twee sterren krijgt hij voor zijn prettige schouders en zijn drie schattige borstharen.”

Ik ga Tinder maar even een serieus bericht voor de ideeën box sturen.

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Sla je door de meest depri dag van het jaar!

Wij gingen de straat op en checkten hoe jij deze dat het best overleeft