Merg & Been: De koffer in met de jongen van het animatieteam

  Leesduur 2 min   |   Plaats reactie

  2018-02-26 14:29:00 26 february 2018   |   Geschreven door:

Merg & Been: De koffer in met de jongen van het animatieteam

Soms heb je gewoon zin. Véél zin.

De dames Merg & Been zijn beste vriendinnen met een wild single leven. Elke maandag geven ze om de beurt hun ongezouten mening over mannen, seks, daten en alles wat daar bij komt kijken. Deze week blikt Merg terug op een hete vakantie. 

Tinder

Ook jij hebt vast weleens van die momenten dat je terugkijkt op gebeurtenissen uit je seksleven en denkt: wow, toen was ik écht BG! Voor de cultuurbarbaren onder ons die géén Temptation Island kijken, BG staat voor Bloedje Geil.

Zo dacht ik tijdens de Siberisch aanvoelende vrieskou van afgelopen weekend terug aan een vakantie in de Cariben. Ik was net twintig en het was net uit met mijn eerste echte liefde. Wat gebeurt er in die modus op een pretentieus All Inclusive Resort waar niemand óóit tevreden lijkt over de gebakken ananas en de holle broodjes? Juist, dan ga je voor de knipogende gladjanus van het animatieteam.

Who let the dogs out
En ja, dan laat je je inpakken met kaskrakers van complimentjes als: “You have such beautiful eyes.” En dan maakt het ineens niet meer uit dat hij dagelijks dames van 50+ die óók BG zijn aquarobics geeft op Who let the dogs out. Dan zeg je “yes, sure!” als hij voorstelt om “even naar het strand te gaan ‘s avonds na zijn shift.”

Duivels prikkeldraad
Dan vraag je je af hoe je in hémelsnaam die gescheurde zwarte jurk bij je rechtertiet -opgelopen door duivels prikkeldraad tijdens een ploetertocht naar een stukje “geheim strand”- uitlegt aan je ouders in de hotelkamer als je straks terugkomt. Gelukkig ben je dan enorm opgelucht wanneer je erachter komt dat je een zwarte bh aanhebt, waardoor het gat nauwelijks opvalt. Net zoals dat je enorm opgelucht bent als meneer animatieteam, voordat hij jou even flink gaat animeren, een rits van 31 condooms uit zijn broekzak haalt. Dan spookt er kort een: “Goh, hoe vaak zou hij met hotelgasten op dit “geheime” stukje strand neu...” door je hoofd, maar dat gespook stopt snel wanneer hij zijn broek laat zakken en het tweede animatieLID (snap je ‘m?!) zich aandient.

Iets minder zanderig
Dan ga je die avond erna voor meer comfort en huur je samen een ontzettend aftandse sekskamer om het allemaal even dunnetjes en iets minder zanderig over te doen. Dan bijt je niet zijn lul eraf als blijkt dat hij in slaap is gevallen wanneer jij enorm je best loopt te doen tijdens een flinke fellatio sessie.

Dan huil je tránen met tuiten als je na twee weken weer vertrekt en hij zijn penis nog net niet in de volgende heeft zitten als je voor de laatste keer dramatisch omkijkt met mascara op je wangen en snot dat langs je lippen sijpelt.

Ja, dan ben je écht BG.

Veel is er in de tussentijd eigenlijk niet veranderd, al laat ik die tranen en dat snot tegenwoordig zitten. What can I say, BG zijn rules.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Clichéquotes en andere Kutspreuken

Heb jij ook zo'n gruwelijke hekel aan quotes die te pas en te onpas op sociale media worden gegooid?