Laura stopt met roken: dag 0

  Leesduur 2 min   |   2 reacties

  2018-01-01 12:36:53 1 januari 2018   |   Geschreven door:

Laura stopt met roken: dag 0

Redacteur Laura stopt met roken en bezorgt jullie een hoop leedvermaak

Jahoor, het nieuwe jaar is aangebroken en ik heb het meest cliché voornemen dat er bestaat. Ik ga morgen stoppen met roken. Nee, niet op 1 januari, want vandaag heb ik nog sigaretten over van oud en nieuw, dus op 2 januari. Het broertje en schoonzusje doen ook mee. Natuurlijk kan deze verandering in mijn leven niet plaatsvinden zonder dit met jullie te delen, dus vanaf vandaag kunnen jullie mijn strijd volgen!

Dus, poging nummer drie om te stoppen. De twee eerdere pogingen waren in de zomer, maar dat is natuurlijk dom. Dus nu in de winter moet het wel lukken. Al in september sprak ik met het schoonzusje af dat 2 januari de dag zou zijn waarop wij onze laatste rook zouden uitblazen. Uiteraard zijn er helemaal geen voordelen aan roken. Het stinkt, is duur, je gaat dood, je krijgt rotte tanden en verliest je tenen (als je de pakjes moet geloven). Maarja, hoe lekker is het om met je kopje koffie en een sigaretje in je hand uit het raam te staren.

Maar dat mag dus niet meer. Nooit meer. Vanaf nu ga ik iedere keer als ik zin heb in een sigaret, er geen opsteken. Nu moet ik natuurlijk iets vinden dat ik in plaats van roken kan doen. Eten is geen optie, dan word ik moddervet en vindt Yvo mij niet meer aardig. Dus zal ik alle zware, leuke en grappige momenten met jullie delen. Het schijnt namelijk ook dat je veel tijd overhoudt wanneer je stopt, dus die tijd besteed ik lekker aan jullie. Dus, volg Check dit FF op Instagram om op de hoogte te blijven, morgen meer! Wish me luck!

Wil je een website laten maken?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Snoozen is het nieuwe roken

Goed voornemen: stoppen met snoozen