Een ode aan de seksshop

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2018-05-10 11:27:33 10 may 2018   |   Geschreven door:

Een ode aan de seksshop

...want offline dildo's shoppen heeft toch meer charme dan veilig online

Tegenwoordig kun je nog maar op 177 fysieke plekken terecht voor kekke tepelklemmen, een spannend oldschool 18+ DVD-tje of zachtroze anale kralen. Het aantal seksshops neemt af, omdat de handel zich verplaatst naar online. Men schijnt dat makkelijker en vooral discreter te vinden. Zijn we met zijn allen ineens preuts geworden, of hoe zit dat?

Laat ik om te beginnen opbiechten dat als ik bij de counter van de Albert Heijn een pakje Durex bestel, ook het schaamrood op mijn kaken krijg. Maar dan sta ik bij de Albert Heíjn. Ondanks de in veelvoud aanwezige bananen, aubergines en courgettes, is dat toch een vrij seksloze omgeving. Al zal het de verkoopster van 17 en mevrouw Boontjes die achterin de rij al verwoed met haar Bonuskaart staat te zwaaien waarschijnlijk worst (ha!) wezen dat iemand seks heeft en geen soa’s/kinderen wilt.

Zwarte strap-on
Nee, neem dan een seksshop. Een kleurrijke wereld met butt plugs van schrikbarend formaat tot futuristisch ogende G-spot vibrators. Als je er geen inspiratie van krijgt, dan krijg je wel de slappe lach. En ja, dan bestaat de kans dat je je Aardrijkskundeleraar van 4HAVO tegenkomt terwijl je nét vertwijfelend met een zwarte strap-on in je handen staat. Maar serieus, hoe groot is die kans? Mocht het wel gebeuren, dan kun je elkaar de waarschijnlijk klamme hand schudden en feliciteren: jullie hebben allebei seks en de behoefte om daar een feestje van te maken. Halleluja, de wereld zou er beter uitzien als meer mensen dat deden.

De achteringang
Is het ergens ook niet juist spannend dat iemand je kan “betrappen”? En zelfs als je die spanning niet zoekt, maar wel graag uitleg wilt over hoe je die Double Mini Twin Head Dildo Paars nu het best kunt gebruiken, kun je bij de eroticashop in Assen (zie filmpje hieronder) heel discreet ‘de achteringang’ gebruiken. Dan ziet niemand je en kun je gewoon de schijn ophouden dat je vooral nooit seks hebt.

Mocht Geessie uit Assen je niet hebben overtuigd voor #teamseksshop, dan doet de website van de Utrechtse Eroshop Davey’s dat wel.

Zeg nou zelf, dit klinkt beter dan een gemiddeld bezoek aan de Efteling. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon voor Davey en companen. Eroshop keten Miranda heeft schijt aan online en discreet en opende onlangs gewoon een gloednieuw sekswarenhuis in Eindhoven van maar liefst 600m2.

Preuts, wat is dat nou weer voor een vies woord?

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

China doe toch niet zo zuur met je Songfestival censuur

China maakte er op eigen houtje een "gekuist" songfestival van