Zo overleef je het dilemma van wat je niet mag missen op Lowlands 2017

  Leesduur 3 min   |   Plaats reactie

  2017-08-15 14:40:17 15 augustus 2017   |   Geschreven door:

Zo overleef je het dilemma van wat je niet mag missen op Lowlands 2017

Het wordt rennen, van de Bravo naar de India en van de Heineken naar de Lima

Lowlands is voor velen het beste weekend van het jaar, en daarom wil je er natuurlijk alles uit halen wat er in zit. Gelukkig stopt Lowlands er zoveel in dat er regelmatig dilemma's ontstaan, zo ook dit jaar. Want ga je voor wat je kent? Of laat je je verrassen? Wij helpen je op weg!

Vrijdag 18 augustus

Het festival begint gelijk goed met een grote lading toffe namen op de eerste dag. Je kunt luidkeels meezingen met X Ambassadors, luchtgitaar gaan spelen bij Nothing But Thieves, je dub-moves showen bij Bonzai, of gaan wegdromen bij The XX. Maar wacht, er is meer! Ook Michael Kiwanuka gaat zijn soulvolle stem laten horen, en het zusje van Beyoncé is vandaag ook aanwezig. Mocht je je willen laten verrassen door een kleine(re) naam, ga dan zeker even kijken bij The Talk, of Parcels, want ook kleine bandjes weten er een groots feestje van te maken op Lowlands. De keus of je het obscure nachtleven van Lowlands gaat beleven, of toch je tentje gaat opzoeken, laten we aan jou.

Lowlands Vrijdag (18/08/2017)

Zaterdag 19 augustus

Na de ochtendsessie Yoga ben jij natuurlijk weer zo fris als een hoentje en helemaal klaar voor een nieuwe dag vol muzikale grootheden. De kop is er weliswaar af, maar inkakken gaat op Lowlands zeker niet gebeuren. Check vandaag vooral even A Blaze of Feather, Ben Howard's nieuwe band. The Bloody Beetroots zullen er ook een echt feestje van maken met hun smerige electro beats, maar mocht je daar even niet voor in the mood zijn, dan kan je altijd nog wegzwijmelen met London Grammar. Natuurlijk is de Alpha altijd nog op te zoeken voor de hitmachines zoals Bastille, Alt-J en Editors. Alleskunner Colin Benders, ook wel bekend als Kyteman, staat dit jaar met zijn synthpop op Lowlands. En op zaterdagavond mag je best wat langer opblijven toch? Schud dan met je heupen bij Fiësta Macumba, deze heren zullen je de hele nacht voorzien van latin beats.

Lowlands Zaterdag (19/08/2017)

Zondag 20 augustus

En dan is alweer de laatste dag van het beste weekend van het jaar aangebroken. Maar wees niet getreurd, ook vandaag is er nog genoeg tofs te checken. Vandaag zijn dat vooral de kleinere, ietwat onbekendere artiesten die Lowlands voorzien van de nodige variatie. D.D. Dumbo neemt de portie indierock voor zijn rekening terwijl Tank and the Bangas een dosis soul toevoegen aan Lowlands 2017. First Aid Kit brengt de snik terug op Lowlands en Songhoy Blues laat je swingen terwijl je geen flauw idee hebt waar de heren over zingen. Indien het letterlijke zonnetje niet schijnt, dan kan je het figuurlijke zonnetje gaan opzoeken bij Chronixx. Ook de electro is vertegenwoordigd vandaag in de vorm van Flume en Cashmere Cat. Een ware afsluiter is in de Alpha te vinden: Mumford and Sons, die er gegarandeerd voor zorgen dat iedereen in de tent en ver daar buiten niet stil zullen kunnen blijven staan.

Lowlands Zondag (20/08/2017)

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wat vind je van dit artikel?


Dit artikel al FF gecheckt?

Vijf walgelijke filmpjes die stiekem ook heerlijk zijn

Want wat geeft het een voldoening als je die grote witte puist uitknijpt